pátek 24. června 2016

Quantum plynové ohřívače

Ohřívače s otevřenou spalovací komorou nasávají vzduch z místnosti, spaliny jsou účinkem ventilátoru nuceně odváděny odtahem do exteriéru. Kondenzační plynové ohřívače vody jsou vhodné tam, kde převládá pravidelný odběr spojený s vyšší spotřebou teplé vody. Lze je rozdělit podle více kritérií, přičemž každý z nich je vhodný pro konkrétní. Ohřívače se vyrábějí podle norem a předpisů EU a splňují požadavky na udělení označení CE. Ohřívače se instalují v domácnostech, penziónech, menších restauracích, sportovních objektech, apod.


Přípojky na vstup a výstup teplé vody jsou v horní části ohřívače.

Ohřívače zajišťují rychlou dodávku teplé vody v požadovaném objemu. Všechny typy plynových zásobníkových ohřívačů vody QUANTUM disponují vždy několika velikostmi. Podle požadavků uživatele tak lze vybrat. Vše pro ohřev vody jak pro domácnost, tak především pro průmysl. Q7-30-NORS, Quantum - Stacionární plynový ohřívač vody Q7-30-NORS o objemu 1litrů.


Nádrž ohřívače je ocelová, masivní kostrukce vydrží tlak až MPa. Náhradní díly na plynové ohřívače vody značky QUANTUM. Aby se vám snadno nakupovalo, používáme na webu cookies.

Zvýšení komfortu a účinnosti vytápění, snížení hodnot obsahu škodlivin a spotřeby energie přináší kondenzační plynové kotle. Závěsné plynové ohřívače vzduchu. Easily share your publications and get them in front of Issuu’s.


QUANTUM - plynové ohřívače vody Ohřevu vody pro domácnost nebo pro využití v komerčních zařízeních, případně v průmyslu lze dosáhnout různými způsoby. Společnost QUANTUM dodává plynové zásobníkové a průtokové ohřívače vody. Jsou vhodné pro instalaci do všech koupelen a kuchyní, do malých a středních. Plynové zásobníkové ohrievače vody stacionárne.


Má stejné rozměry i připojení. Má možnost elektrického dohřevu, pokud jej nepotřebujete lze jej zaslepit. John Wood americký výrobce ohřívačů vody ukončil výrobu ohřívačů značky John Wood.


Do České republiky budou dodávány ohřívače vody exkluzivně pod značkou QUANTUM. Zde je náhrada plynový ohřívač vody Quantum. Potřebujete vyměnit plynový ohřívač vody John Wood? Například JOHN WOOD JW 1NA, JW 3SNA.


Pokud potřebujete s výběrem vhodného zásobníkového plynového ohřívače vody poradit, nebo máte technickou otázku, kontaktujte nás na tel. Obliba plynových zásobníkových ohřívačů vody v době neustále se zvyšující ceny elektrické eneregie stále roste, protože plyn v porovnání s cenou elektrické energie vychází stále mnohem výhodněji. ARISTON, bojler Quantum , bojler Vaillant Upozornění - pro správnou funkci ohřívače je záruční podmínkou spolu s ohřívačem instalovat i expanzní nádobu, která vyrovnává tlak vody při ohřevu a dále omezuje tlakové rázy při použití pákových baterií.


Cena: Skladem (0) Akce (0) Novinka (0) Výprodej (0) Značky: Vše.

Kvalitní plynové ohřívače od výrobce Quantum za příznivé ceny! Přesvědčte se sami a prozkoumejte naší pestrou nabídku. Tento katalog a ceník náhradních dílů zahrnuje přehled náhradních dílů na ohřívače QUANTUM , přičemž položky zvýrazněné tučně patří mezi nejobjednávanější.


Uvedené ceny jsou bez DPH. V případě, že nenajdete Vámi požadovaný náhradní díl, kontaktujte, prosím, technické oddělení firmy Quantum , a. Při poskytování služeb nám pomáhají cookies. Používáním webu s tím vyjadřujete souhlas. Nejlepší plynové ohřívače.


Bojlery, které využívají jako svůj hlavní zdroj plyn, jsou ideální pro majitele, kteří k tomuto typu energie mají přístup. Jedná se o úspornější, ale zároveň nebezpečnější typ spotřebičů, které obvykle mívají nižší objem než jejich elektrické protějšky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky