úterý 14. června 2016

Zásobník teplé vody 300 l

Příprava teplé vody je nedílnou součástí jakékoli aplikace, ať už se jedná o rodinný či bytový dům, ale také technologické provozy či kanceláře. Vždy je nutné, aby zásobníkový ohřívač splňoval ta nejpřísnější kritéria z hlediska kvality, životnosti a dodávky teplé vody v dostatečném množství. ACV SMART E Plus 3- stacionární nepřímotopný zásobník teplé vody s nerezovou nádrží a systémem Tank-in-Tank, s možností zabudování topné tyče, zabudovaný teploměr, regulační termostat, rozšířené o dva vstupy topné vody.


Závûsn˘ zásobník TV o objemu resp. Zapojení pod kotel Zapojení vedle kotle Oddûlené zapojení 2.

Stacionární zásobník TV o objemu 1resp. Elektrický zásobníkový ohřívač vody o objemu stodvacetipěti litrů s keramickým topným tělesem, pojistkou proti přehřátí a možností svislé instalace v blízkosti odběrných míst. Možnost použití s tepelným výkonem maximálně kW. Připojení topné vody R 1“, připojení studené vody 1“, hmotnost 1kg, jmenovitý obsah 2litrů. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů.


Nově přehlednější a rychlejší. Tak se zásobníky teplé vody Viessmann hodí nejen pro použití v.

Maximální pracovní tlak: bar – zásobník teplé vody , bar – výměníky Maximální pracovní teplota: °C – zásobník teplé vody , °C – výměníky. Plynový kotel, radiátory, podlahové topení a zásobník TV. Závěsný kotel (kW), zdroj pro následující topné okruhy: 1. Otopná tělesa – kW 2. Podlahové vytápění – kW 3. Nepriamo vyhrievaný monovalentný zásobník teplej vody s objemom 3L , stacionárne prevedenie, valcový tvar, smaltovaná oceľová nádoba, ochrana proti korózii horčíkovou anódou, možnosť zapojenia recir. Potřeba teplé a horké vody je v každé domácnosti zcela rozdílná.


Příklad: Pokud jdou ráno současně ve stejnou dobu do práce a do školy tři členové domácnosti, musí být během krátké doby k dispozici velké množství. Zásobníkové ohřívače vody tzv. Nízkoteplotní systémy Daikin Altherma mohou ohřívat teplou užitkovou vodu na vysoké teploty pouze s využitím tepelného čerpadla.


Smaltovaný zásobník EKHWE: 1l , 2l nebo 3l. Není nutné používat elektřinu pro ohřev vody v zásobníku, tím se maximalizuje energetická účinnost při ohřevu teplé užitkové vody. Určen především pro zapojení do sestavy se závěsnými kotli Panther, Panther Condens a RAY.


Variabilita umístění - zásobník je možno zavěsit vlevo nebo vpravo od kotle či postavit pod kotel na podlahu. Pomocí typových propojovacích souprav lze snadno spojit s.

Kondenzační ohřívače teplé vody ACV typ Heat Master TC Kondenzační ohřívač teplé vody s dvojí funkcí. Výjimečná produkce teplé vody v plně kondenzačním režimu. Primární okruh kotle může být použit k vytápění. Samočistící tepelný výměník a zásobník teplé vody z nerezové oceli. Dostatok teplej vody – máme riešenie pre každého.


Používame súbory cookies a technológie tretích strán na zapamätanie vašich preferencií, na meranie a analýzu používania našich webových stránok a na optimalizáciu vašich skúseností s našimi webovými stránkami. Stojatý zásobník vody pro ohřev pitné vody s nepřímým ohřevem, použitelný ve všech top-ných soustavách. Využití nejnovějších tech-nických poznatků a nejmodernějších technologií společně s letitými zkušenostmi firmy COSMO v oboru přípravy teplé vody (TV) jsou před-pokladem pro kvalitní úroveň tohoto výrobku.


STOR VIH RW 3Nepřímotopný zásobník teplé vody Vaillant VIH RW 3geoSTOR je určený pro tepelná čerpadla. Ohřev teplé vody uvnitř zásobníku je zajištěn jednou navařenou topnou spirálou. Pro zajištění dlouhé životnosti je zásobník a spirála smaltovaná. O další antikorozní ochranu se postará antikorozní anoda se signalizačním zobrazovacím prvkem. Tieto 3až 5l zásobníky teplej vody dosahujú vynikajúci výkon vďaka optimalizovanému prenosu tepla z pripojených vykurovacích zariadení.


Okrem toho ich vynikajúca izolácia prispieva k úsporám energie a komfortnej dodávke teplej vody v domácnosti po celý rok. Protikorozní ochrana termoglazurou Duoclean a hořčíková anoda. Na Heureke využívame personalizáciu a cielenú reklamu.


Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah. Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch. Bojlery DRAŽICE, TATRAMAT elektrické i kombinované nejlevněji jen u nás.


Dále nabízíme kotle, radiátory, bojlery, čerpadla, domácí vodárny, vany, sprchové kouty, nejrůznější boxy a další vybavení pro Vaši koupelnu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky