čtvrtek 16. června 2016

Plastová nádoba s kohoutkem

Zde se nacházíte: Heureka. Do nádoby natočíte vodu, přidáte citron, mátu nebo ovoce a párty může začít. Plastová nádoba ideální pro skladování a vydávání studených nápojů,limoná čajů a drinků.


Odolné plastové nádoby pro použití v domácnostech i firmách. Plastové nádoby na tekutiny, plastové kanystry, plastové sudy, plastové popelnice.

Podobné fráze na Nejrychlejsi. Součástí je víko a kohoutek. Kvalitní plastová nádoba ve. Popelnice plastová SULO, s kolečky pro snadnou manipulaci, objem nádoby 2lit. Naprosto originální, nápadité, designově krásné a kvalitní kousky, kterými si vybavíte nejen svou kuchyň, ale zároveň jsou přínosné i pro životní prostředí.


Sudy na dešťovou vodu s kohoutkem a víkem Klasické venkovní nádoby na děšťovou vodu z odolného plastu, jejichž hlavní předností je odolnost vůči venkovním vlivům. Sudy zachycují měkkou dešťovou vodu, kterou poté v době sucha využijete k zalévání květin nebo záhonů se zeleninou. Stejně tak zde naleznete obrázky, cenu, užitečné informace a podobné či alternativní produkty.

Skleněná nádoba s kohoutkem 4l. Krásná a navíc praktická skleněná nádoba s víčkem na klip a kohoutkem je ideální na ovocné šťávy či limonády z čerstvého ovoce, které děti milují Dospělí jí využijí za horkých letních večerů při posez. Ideální na limonády, džusy či domácí šťávy.


Velkoobchomaloobchod kde najdete sudy, kádě. Nabízíme plastové nádoby - plastové sudy na vodu, plastové sudy na kvas, plastové sudy na víno, přepravní sudy, zahradní sudy, nádoby na vodu, kádě na vodu, kádě na zahradu, vinařské kádě, rybářské kádě, plastové barely, plastové konve. IVAR plastová nádoba na vodu.


Každý den stovky novinek v nabídce. A přesto, tenhle kousek už si ode mě nekoupíte. Vystavit v této kategorii. Kup teď 6Kč s dopravou 7Kč. Barel na vodu s kohoutkem l. Nádoba na led stříbrné barvy má oválný tvar.


Má kompaktní rozměry a svým tvarem připomíná soudek. Plastová 50L nádoba BAREVNÁ, průměr x výška 60cm, váha 2kg Nádoby jsou v různém barevném provedení dle aktuálních skladových zásob. Sada není vhodná na horké nápoje.


Obrázek je pouze ilustrativní.

Pokud máte zájem o konkrétní bar. Na Heureke využívame personalizáciu a cielenú reklamu. Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah. Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch.


Výhodou je praktické vylévání pomocí kohoutku s ventilem. Je vhodná pro potraviny, takže ji můžete využít jako praktický barel na pitnou vodu. Vyrobeno z umělé hmoty, páčka na stlačení drží na dvou miniaturních čepech, takže dvě až tři zmáčknutí a páčka vyletěla, museli jsme opravit.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky