čtvrtek 23. června 2016

Tungový olej cena

Tungový olej cena

Je vhodné ředit terpentýnem či pomerančovým olejem. Má velmi dobrou schopnost proniknout hluboko do ošetřovaného dřeva které chrání před vlhkostí, hnilobou. Dává vynikající ochranu proti vodě a oděru, dřevo vytvrdí, proto je vhodný i na venkovní nátěry. Minimálně ztmaví barvu dřeva. Tungový olej je z přírodních olejů nejlepší na zátěžové plochy.


Tungový olej cena

Barvy, laky na dřevo) Hodnocení produktu:. Má výborné penetračné a difúzne vlastnosti. Drevný olej je prírodný, nežltnúci, vysychavý olej , ktorý sa získava z orechov čínskeho.


Tyto cookies jsou nezbytné pro fungování webových stránek a nemohou být v našich systémech vypnuty. Obvykle se nastavují pouze jako reakce na akce, které jste vynaložili, což představuje požadavek na služby, jako je nastavení předvolby ochrany osobních údajů, přihlášení nebo vyplňování formulářů. Olej tungowy na Allegro. Zróżnicowany zbiór ofert, najlepsze ceny i promocje. Wejdź i znajdź to, czego szukasz!


Vyznačuje se vynikající odolností - nejlepší ze všech přírodních olejů. Ne nadarmo se mu proto říká Král mezi. Je tmavší a trvanlivější než lněný olej.


V interiéru se skvěle hodí na ošetření ploch v. TOP olej z prírodných olejov. Ide o najkvalitnejší prírodný olej. Ideálne riešenie na bezfarebný náter úľov.


Tungový olej cena

Vďaka vareniu (polymerizácií – tlakové varenie bez prístupu vzduchu nad 180°C) sa stáva tento olej. Kvalitní tungový olej pro šetrnější a pomalejší schnutí olejových barev. Vhodný především na silné vrstvy maleb, kde díky oleji schnou všechny vrstvy barvy více rovnoměrně, zůstávají elastické a nepraskají. S olejem zacházejte opatrně, má nepříjemný zápach a může. Díky svým jedinečným vlastnostem a dokonalé ochraně dřeva je tento olej známý pod pojmem quot;dřevěný olej quot;.


Jedná se o 1 přírodní produkt. Dřevo je pak velmi odolné proti opotřebení, vyniká jeho struktura a odpuzuje vodu. Běžná cena 63Kč 49Kč 49Kč Skladem ks.


Tungový olej cena

Tungovýolej (čínský dřevní olej )nbsp;byl úspěšně využíván pro ochranu dřevěných výrobků již ve staré Číně, odkud také pochází. Po zaschnutí je nátěr chemicky stabilní a neobsahuje žádné nebezpečné emise. Americký olej Clear Seal - test červeným vínom. V čisté tekuté podobě má tungový olej silnější zápach, který ale po nanesení a vyschnutí, popřípadě po zředění s pomerančovým olejem nebo balzámovým terpentýnovým olejem zmizí. Pro natírání vnitřních stěn nábytku a skříní není olej vhodný.


Colorex Orient čínský tungový olej (KINESISK TRÄOLJA) l. Lze ho použít k nátěrům lodí nad hladinou vody. V Praze se osvědčil k napouštění dubových mol u vltavské říční dopravy. Belinka Oil Tung je tungový olej , ktorý sa používa na ochranu dreva, ktoré je vystavené poveternostným vplyvom a ktoré je odolnejšie, napr.


Mohlo by Vás také zajímat. Nejlevnější barvy a další produkty seřazené podle ceny naleznete v kategorii Nejlevnější Barvy a nátěry na dřevo, lazury, oleje, vosky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky