pondělí 20. června 2016

Pion infrapanely

V případě, že infrapanel nechcete napevno připojit do elektrické sítě, lze ho objednat s kabelem s vidlicí do zásuvky. Instalace s kabelem do zásuvky je možná pouze na zeď. Dvě tabule čirého skla jsou od sebe odděleny vzduchovou mezerou a osazeny do subtilního rámu z eloxovaného hliníku.


Konštrukcia infrapanela PION ThermoGlass umožňuje veľmi jednoduchú inštaláciu. Vykurovacia strana telesa je zahriata až na 2° C, rovnomerne vyžaruje tepelné lúče a zahrieva okolitý povrchy, ktoré akumulovaným teplom ohrievajú okolitý vzduch.

Velmi často slyšíme názory zákazníků typu: „Jejda ty infrapanely jsou na elektriku, jejich provoz je strašně drahý, to my si raději pořídíme tepelné čerpadlo nebo plynový kotel. V prípade, že infrapanel nechcete pripájať napevno do elektrickej siete, je možné ho objednať s už nainštalovaným káblom s vidlicou do zásuvky. Pion supports your research with in-vitro scientific instruments, analytical services and equipment maintenance.


All to deliver the accuracy of required for more predictive decision-making. Sálavé teplo ( infrapanely , slunce, krbová kamna…) Stejně jako slunce i naše infrapanely vydávají sálavé teplo, které procházejí vzduchem, aniž by ho zahřívaly. Tyto paprsky dopadají na pevné předměty (stěny, podlaha, nábytek) i osoby, které rovnoměrně zahřáté následně ohřívají samotný vzduch.


Miroslav Vondráček - železářství Jilemnice, prodej a servis sekaček na trávu, křovinořezů, motorových pil, zahradních traktorů, vyžínačů, drtičů na dřevo, štípačů dřeva, sněhových fréz, čerpadel, kultivátorů a celé řady elektrického nářadí. Elektrické vozíky SELVO.

Travní traktory RIWALL a zahradní traktory. Vhodný pre miestnosť o veľkosti m². Daňový poradce nemá lehkou práci - pro Ing. Podlešáka to znamená trávit až hodin denně u počítače, kde mu společníka dělají po.


První a jediné stropní infrapanely s vysokou povrchovou teplotou až 1°C a nízkým příkonem zaručují, že je lze použít jako hlavní komplexní vytápění. Naše infrapanely nahradí všechny známé systémy konvekčního topení. Infratělesa PION Classic. Příznivá pořizovací cena a velmi nízká spotřeba českého výrobku je samozřejmostí.


Telesá PION Classic sú primárne určená ako doplnkový zdroj tepla alebo ako zdroj tepla do priestorov, kde nie je požiadavka na každodenné vykurovanie. Certifikované infra panely nejvyšší kvality s patentovaným karbonovým vláknem. Nejširší sortiment na trhu. Návrh a zaměření zdarma, realizace na klíč. Jedinečná technológia, založená na prenose tepla pomocou uhlíkových nanovlákien a elegantný dizajn, to sú dva faktory, ktoré z vykurovacích panelov PION Thermo Glass robia výnimočný a originálny výrobok nie len na slovenskom, ale aj európskom trhu.


V ČR se prodejem infrapanelů zabývá celá řada prodejců od pokoutných až po profesionály v oboru. Já osobně mám infrapanely v celém domě a jsem spokojena jak z hlediska nákladů na topení které je o dost nižší než náš starý dosloužilý plynový kotel a hlavně je nám doma konečně teplo. Otázku vlivu na zdraví jsem.

Tieto lúče dopadajú na pevné predmety (steny, podlaha, nábytok) aj osoby, ktoré sú rovnomerne zahriate a následne ohrievajú samotný vzduch. Svojim dizajnom je infra panel nenápadný, nerušivý produkt. Výhody infrapanelů ThermoGlass.


Další výhody infrapanelů ThermoGlass. Navíc zde přistupují další nezanedbatelné výhody topení infrapanely. Telesá PION Classic stropný infrapanel je primárne určený ako doplnkový zdroj tepla alebo ako zdroj tepla do priestorov, kde nie je požiadavka na každodenné vykurovanie.


Telesá možno samozrejme používať aj ako hlavný zdroj tepla do pernamentne vykurovaných priestorov, pre toto použitie je ale vhodnejšie a my odporúčame použitie telies PION Thermo Glass. Nevýhody vytápění infrapanely. Každý systém vytápění má své výhody a nevýhody a jinak to není ani u vytápění infrapanely.


Mezi nevýhody patří skutečnost, že je třeba nakoupit topné panely do všech místností (nelze šířit teplo otevřenými dveřmi), takže je nutné počítat s větší vstupní investicí.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky