středa 22. června 2016

Kohout kulový uzavírací

Vše pro instalatéry, topenáře a kutily najdete u nás. Kulové kohouty a uzavírací ventily skladem za výhodné ceny. Výrobci si vyhrazují právo na změnu designu, příslušenství a parametrů produktu bez předchozího upozornění. Pokud má otvor v kouli stejný průměr jako je průměr potrubí jedná se o plnoprůtokový kulový kohout.


Domů armatury - uzavírací ventily, kohouty. Kohout kulový kovaný s motýlem, voda, MxF, 1.

Kulový kohout se používá zejména jako uzavírací armatura v rozvodech teplé a studené vody. Kulové těsnící kohouty v provedení přírubový, závitový, přivařovací. CZ, kde naleznete širokou nabídku zboží z oblasti voda - topení - plyn - sanita - kanalizace. Pro uzavírání průtoku kapalin slouží kulové kohouty.


Použití je omezeno druhem, teplotou a. Používané ve dvoucestném i trojcestném provedení. Uzavírání, pootevření nebo úplné otevření se provádí podle varianty kohoutu buď manuálně ruční páčkou, nebo k této činnosti slouží servopohon. Velmi kvalitní uzavírací kohout na polyetylenové trubky.

Svěrné spojky a navrtávky DONSEN jsou konstruovány pro spojování trubek s vnějším průměrem - mm. A-BVMN vysokotlaký kulový kohout s připojením na prstenec po. Vyplněním e-mailu souhlasíte se zasíláním newsletteru společnosti ARMATURY Group a. Uzavírací a kulové uzávěry výhodně v Eshopu HORNBACH. Svůj souhlas můžete kdykoliv odvolat v patičce každého e-mailu.


Regulační, uzávírací, směšovací, rozdělovací. ABO valve Belimo Honeywell Johnson Contro MaR Servis Siemens Valve Výprodej Vyhledávání. Tyto kulové kohouty najdou uplatnění především ve venkovních prostorách. Mosazný kulový vypouštěcí nebo napouštěcí kohout pro plné uzavření průtoku a snadné odpojení hadice.


Součástí je uzavírací zátka pro uzavření. Běžná cena 7Kč- Cena 6Kč. Nabídka kulových kohoutů různých druhů a velikostí. Ovládání je řešeno pomocí páky. V naší nabídce najdete špičkové kulové kohouty s ověřenou kvalitou pro montáž všude tam, kde očekáváte dlouhou trvanlivost a funkčnost kulového kohoutu.


Pracovní teplota -až 1°C. Nutno osadit do systému podle směru průtoku vyznačeném na tělě kohoutu. Nerezové sítko uvnitř koule.

Polohy ”otevřeno” a ”zavřeno” jsou vymezeny dorazem. Zajišťujeme kompletní servis v oblasti průmyslových armatur. Specifikace: Nerzový kulový kohout - typ 300K. Klapka mezipřírubová zpětná nerezová DN kus.


Hlavní katalog Ventily a klapky. AAAradiátory - Velkoobchod s širokým sortimentem. Specializuje se na návrhy, výrobu a dodávky jak jednotlivých komponent jako je např. Dovolujeme si Vám nabídnout průmyslové armatury a potrubní díly za velmi dobré ceny.


Armatury a potrubní díly připravujeme na zakázku dle požadavku komplet včetně požadovaných záruk se zajištěním záručního a pozáručního servisu včetně tlakových zkoušek dle ČSN EN.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky