pátek 17. června 2016

Enbra vodoměry

Enbra vodoměry

Mějte její spotřebu pod kontrolou s vodoměry společnosti ENBRA. Ať se jedná o měření spotřeby v bytě či v průmyslovém provozu, na vodoměry ENBRA se vždy můžete spolehnout: zaručují přesné a spolehlivé měření, dlouhou životnost a stabilitu metrologických parametrů, v našem sortimentu naleznete vodoměry vyhovující široké škále požadavků. Aktuální ceníky jsou pro Vás k dispozici ke stažení. Představujeme formy pomoci podnikatelům a živnostníkům v. Prvním dílem je klasický mechanický vodoměr s indikačním štítkem pro přenos dat. Druhým dílem je nacvakávací radiomodul.


Vodoměry o dimenzích DN - pro studenou a teplou vodu. Od svých počátků až do dnešní doby se společnost profiluje získáváním zkušeností v různých oblastech hospodárného nakládání s teplem, vodou a. Provádíme ověřování a opravy bytových, domovních a průmyslových vodoměrů a měřičů tepla. Nabízíme ověřování vodoměrů všech rozsahů. Pro firmy ověřujeme průmyslové vodoměry až do DN 300. Poskytujeme komplexní služby v oblasti oprav a servisu pro vodoměry , měřičů tepla a souvisejících technologií.


Bytové vodoměry umožňují pokrýt požadavky měření používané k rozúčtování nákladů konečným spotřebitelům včetně stále žádanějších dálkových přenosů, určené nejširší skupině zákazníků. Mokroběžné, suchoběžné, vícevtokové i jednovtokové, s impulsním výstupem i bez. Jsou určeny pro ověřování vodoměrů na teplou i studenou vodu, kalorimetrických počítadel, ověřování a párování odporových teploměrů. Preciznost, technická a řemeslná dokonalost, mnohostranná použitelnost s vysokým. Zajišťujeme prodej náhradních dílů na dobírku.


Umožňuje realizovat vzdálený přenos měření průtoku vody a jeho následné zpracování navazujícími systémy. Petr Holyszewski, ENBRA a. Tyto vodoměry lze na první pohled rozpoznat podle odlišného štítku. Skupina autorizovaných metrologických středisek (AMS ENBRA ) - zkušeben, zabezpečuje jednotnost a přesnost měřidel a měření ve všech oborech vědecké, technické a hospodářské činnosti v rozsahu podle § zákona č. Radiový antimagnetický vodoměr ENBRA ER-AM Bytový vodoměr ER-AM je suchoběžný jednovtokový vodoměr vyznačující se mimořádně zdařilou konstrukcí s použitím mnoha technických vylepšení. Vlastní vývoj a výroba (vývoj, konstrukce, kompletace a testování celé produkce).


Společnost Enbra nabízí široký sortiment přesných bytových suchoběžných a mokroběžných vodoměrů, různé druhy domovních a průmyslových vodoměrů. Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Domovní a průmyslové vodoměry ENBRA GIANOLA o dimenzích DN - pro studenou. Odborně vyměněno ks vodoměrných sestav, vodoměry Enbra byly. Enbra typ EV , které byly montovány dříve.


Enbra vodoměry

Nelze otestovat - Patrné známky používání - Zašlý, zkorodovaný Obecný popis zboží:. Kromě protokolu R-COM pro pochůzkový odečet jsou tyto vodoměry vybaveny i protokolem Wireless M-BUS. Naše firma provozuje ve spolupráci s výrobcem vodoměrů KADEN vlastní aplikaci pro ONLINE sběr dat a následnou prezentaci.


ENBRA (30°C) PN Woltmanův průtokoměr, vodorovná a svislá montáž, typ. Varianta WARF bez možnosti dodatečného osazení impuls. Konec topné sezóny a pět tipů pro koupi nového plynového kotle: 29. Ne všechny vodoměry ale tuto funkci nabízí.


Enbra vodoměry

Obchodní a zakázkové aktivity společnosti zahrnují mimo jiné také oblast měření spotřeby tepla, indikace. Kaden, Enbra nebo Bonega. Navíc s nimi máme velmi dobré zkušenosti. Postupným osvojováním dalších.


ENBRA , to je topení, chlazení a měření spotřeby vody. Jsme jednička na trhu vodoměrů, jsme v první trojce na trhu měřičů tepla, rozumíme metrologii, umíme vyřešit vytápění i chlazení. Dodáme Vám to, co potřebujete, nejlépe, jak umíme.


Enbra vodoměry

Bytové vodoměry - měřiče průtoku vody, jsou jednotková meřidla průtoku studené a teplé vody s důrazem na maximální přesnost. Z tohoto důvodu jsou vodoměry magneticky odolné, aby nebylo možné jejich měření ovlivnit.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky