pátek 17. června 2016

Tiffany měděné pásky

Dovozce výtvarných potřeb a. Příslušenství pro vitráže - tiffany pásky , olovo, cín, olověné pásky a pod. Nářadí a nástroje pro VITRÁŽE, FUSING a HOT POT Zpět Omezený počet kusů. Návin 33m, různé šířky (nutno vybrat z nabídky roletky). Tloušťka pásky je 0mm. Lze ji také použít jako stínící pásku v elektrotechnice.


Tiffany měděné pásky

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Pásky se vyrábějí v šířkách od mm do 1mm a jsou. Měděné pásky MĚDĚNÉ PÁSKY. Pro tvoření ale není nutností.


Výběrem šířky a barvy pásky lze výsledné vitráži předurčit pevnost a vzhled. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Tiffany měděné pásky

Vyberte z možných variant Samolepicí. Místa, kde se sklíčka dotýkají sebe i zrcátka, je potřeba spojit k sobě. Tiffany měděná páska - MĚĎ. Na okraje nejprve naneste letovací vodu, díky níž pak cín lehce přilne na měděné pásky.


Rozehřejte cínovou pájku (v naší videoreportáži používáme pájku vyrobenou z cínu a olova) a. Splétané měděné pásky pocínované Pružné ploché měděné vodiče splétané z pramenů tenkých pocínovaných drátků, dodávané v metráži. Ohebnost je úměrná kroku vinutí a průřezu drátu. Ty jsou k dostání v odlišných šířkách.


Tiffany měděné pásky

Jsou to měděné fólie s jednou samolepicí stranou. Pro lepení je možné používat pásky ve třech barvách: stříbrné, měděné a černé. Oblepí se jimi obvody jednotlivých skel a na pásku. K výrobě jsou potřeba měděné dráty, měděné samolepící pásky , pájecí stanice, pájka (cín) bez obsahu olova, chemie pro vlastní pájení a závěrečnou úpravu. Základ šperku pak utváří minerály, korálky, sklo, keramika, polymerová hmota.


Pod odborným vedením zvládnete mnohá technická úskalí, která dovedou začátečníky potrápit. Dostanete odpovědi na mnohé otázky, které vás při tvorbě. KURZ TIFFANY LAMPA - zhotovení tiffany klobouku. Termíny všech kurzů se odkládají až se situace uklidní.


Tiffany měděné pásky

Jednodenní kurz pro začátečníky a pokročilé v Prostějově a Brně. Další kurzy budou vypsány. Kurzy v Prostějově pořádám každý týden až na vyjímky, které včas uvedu. Tato těsnící páska 3M snadno přilne s mnohými kovy i plasty bez nutnosti očištění. Přizpůsobí se složitějším tvarům, zakryje hrany, hlavy šroubů a nýtů, je bez zápachu a 1 vodotěsná.


Silně těnící páska 3M odolává.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky