úterý 28. června 2016

Elektrický varný kotel

Elektrický varný kotel Kromet 900. U dodavatele : 3-dnů ks. Plynový varný kotel s nepřímým ohřevem. Použití nepřímého ohřevu tzv. Varný kotel elektrický.


Rozměr nádrže 6x 5mm.

Voda, z které je vytvářena vodní pára je ohřívána pomocí elektrických spirál ve vyvíječi páry umístěným mezi vnějším a vnitřním dnem varné nádoby. Profesionální varný kotel o kapacitě 1litrů je volně stojící zařízení určené pro velká stravovací zařízení, kde lze připravit velké množství jídla najednou. Automatický systém kontroly tlaku v mezi-plášti, plynulá regulace výkonu, výpustný ventil palce. Prodám profi varný kotel vhodný do gastro nomických vývařoven, především je vhodný pro mastnou výrobu uzenin, kotel má vpichovou sondu (regulace podle teploty jádra). Popis: Prodám plně funkční nerezový elektrický varný kotel Boppas.


Výrobník filtrované kávy a čaje. Prodám elektrický varný kotel Alba Hořovice litrů. Ulomený přetlakový ventil ( viz foto ) jinak plně funkční.

ELEKTRICKÝ VARNÝ KOTEL ( lt.) KE-785-O, dvouplášťový, NEPŘÍMÝ OHŘEV Obsah lt Kruhový duplikátor - dvojitý plášť (nepřímý ohřev). Vonkajšie rozmery (mm) 900x900x90 Vnútorný rozmer duplikátora (mm) fí 60 Objem (l) 15 Hmotnosť (kg) 13 Menovité napätie 3. Okrúhly kotol plynový RKG 280. Bar představuje oblíbené centrum v každém gastro provozu.


Pokud se rozhlédnete restaurací, zábavním podnikem nebo po lobby hotelu, prostor kolem baru bude vždy obsazen. Dvoustěnný s nepřímým ohřevem, materiál: nerezová ocel AISI 30 dno z leštěné nerezové oceli AISI 316L. Uplatnění najde také v provozovnách řeznictví, uzenářství, při konzervaci ovoce apod.


Při rychlém jednání sleva! Kč objem 2litrů, nepřímý ohřev, celonerezový, automatické napouštění Řada 9Model: 900. Skládající se z horní části a podstavce.


Horní část tvoří deska s varnou nádobou, pojistnou armaturou, napouštěcí trubkou a poklicí varné nádoby. Pří zákupě zboží dostanete daňový doklad. Ceny jsou uvedeny včetně DPH. Slovenský výrobca: Výhody a všeo. Vyčištění, oprava elektroinstalace, rozvodů, výměna opotřebených součástí.


Malými rozměry se vyznačuje další elektrický kotel Electra Mini. Jde o velice spolehlivý výrobek.

V základní výbavě se dodává bez expanzní nádoby a čerpadla. Toto příslušenství však není problém dokoupit a připojit. Electra mini je vhodný jak pro běžné systémy vytápění, tak své využití. Zaujaly Vás naše služby. Snahou naší firmy je nabídnout obchodním partnerům co nejširší sortiment s důrazem na funkčnost, spolehlivost a hlavně nízkou cenovou hladinu.


Záruční a pozáruční servis. Kvalitní italská výroba. Füllhorn, domácí pivovar, varný kotel , litrů, LED displej, časovač, nerezová ocel 3Ať už světlé nebo tmavé, vyrobené vrchním nebo spodním kvašením, pšeničné nebo plzeňské - díky varnému hrnci Klarstein Füllhorn si sami uvaříte to správné pivo.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky