pondělí 13. června 2016

Vysoušeče půjčovna

Potřebujete snížit nadbytečnou vlhkost v místnosti a zbavit se tak mokrých zdí, nežádoucí plísně a zatuchlého vzduchu? Nebo chcete urychlit technologický postup výstavby? Pronajměte si naše profesionální vysoušeče a ventilátory.


Provádíme vysoušení, odvlhčování a nově i zvlhčování po celé ČR, máme vlastní půjčovnu a e-shop se značkovou technikou. Vysoušeče mají hydrostat, kterým se dá nastavit požadovaná vlhkost, která je nadále udržována, vhodné i např. Veškeré zařízení na půjčení naleznete v sekci půjčovna ….

Akce novostavba je výhodná! Všechny vysoušeče lze vždy napojit na stálý odtok hadicí. Naše půjčovna vysoušečů zdiva vám nabízí velmi výkonné odvlhčovače vzduchu a vysoušeče vlhkosti značky DANTHERM, MUNTERS, EUROM s maximálním odvlhčovacím výkonem 1litrů za hod. Vysoušeče Vám pomůžeme vybrat přesně podle Vašeho požadavku na vysoušení, v případě potřeby neprodleně dorazí náš technik a pomůže Vám s optimální instalací vysoušečů.


Každý vysoušeč, topidlo, větrák i další zařízení naší půjčovny lze také u nás nové zakoupit. Naše odvlhčovače dokáží ze vzduchu odstranit až litrů vody za den. Lze ho využít pro vysoušení ve sklepech, větších skladech a místností o velikostech až do 8m³.


Zkondenzovaná voda je odváděna do zvláštní nádobky se samospádem do odpadu.

Ovládání tohoto vysoušeče je intuitivní se snadnou údržbou. Vyznačuje se vysokou spolehlivostí a efektivitou. Ovšem pozor, udává se maximální výkon za ideálních podmínek.


Odvlhčovací výkon se u této. Praktický výkon za běžného provozu je přibližně poloviční. Pokud zvolíte příliš slabý přístroj, pak se doba vysoušení samozřejmě protáhne - riziko poškození stavby vlhkostí. Stavební činnost na klíč. Půjčovna a pronájem odvlhčovačů a vysoušečů vlhkosti, zdiva.


Okamžitý zásah zavezení vysoušečů na místo. Kvalitní vysoušeče STORCH a DESA, elektrocentrály SCHREPACHS a topidla HECHT za bezkonkurenční ceny. Máte problémy s tvorbou plísní a vlhkostí? Nadměrná vlhkost má za následek tvorbu nehezkých map a plísní. Bohužel s těmito nepříjemnostmi.


Vysoušeče – druhy vysoušečů, použití – půjčovna vysoušečů Vysoušeče pro odstranění vlhkosti. Pokud ale vlhkost, kterou dýcháme, dosáhne nepřiměřeně vysoké hodnoty, dochází naopak k problémům, které se projevují vznikem nebezpečných plísní na. Stali jste se obětí přírodní katastrofy a Váš dům, chalupa či jiný objekt byl zasažen velkou vodou? Objevila se na stěnách Vašeho domu plíseň z důvodu vlhkých zdí a nemáte volné finanční prostředky na zakoupení vlastního vysoušeče ?

Pronájem stavebního vysoušeče u firmy Boels. Odstranění vlhkosti z havárie vody. Síla vysoušeče se měří množstvím vody, které pohltí za hodin. Přečtěte si více informací.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky