čtvrtek 11. března 2021

Vyhřívaná deka heureka

Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Díky lokálnímu vyhřívání postele a nízkému příkonu je její použití velice úsporné.


Zahřeje také ruce, uleví od bolesti zad či svalového napětí, uvolní ztuhlý krk nebo ramena. Hebký materiál z mikrovlákna je při kontaktu s pokožkou velmi příjemný a je zaručena jeho absolutní zdravotní nezávadnost. Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah. Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch. Více informací o sadě naleznete ZDE: Dárek se Vám automaticky načte do objednávky.


Základní pevná matrace obohacená o aloe vera Pevná matrace s uklidňujícím výtažkem z aloe vera je perfektním řešením pro bolavá záda a citlivou pokožku. Zde se nacházíte: Heureka. Vybírejte si podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece. Látka je díky flísovému materiálu příjemná na dotek a prošívání Stamp Welding zaručuje delší životnost.


TELEViZNA DEKA - Vyhľadávanie na Heureka. Vyhrievacia deka na chrbat - Vyhľadávanie na Heureka. Jsou univerzální, proto je můžete použít i jako vyhřívací podložky (pokud vám nepřekáží ležení na měkkém materiálu).


Nastavte si teplotu podle sebe v rozmezí - °C. Hodnotenie produktu:. Lze ji využít jako přehoz na postel nebo jako přikrývku.


Její hřejivé teplo dokáže ulevit od bolesti svalů, páteře i kloubů, čímž usnadňuje pohyb či usínání. Vyberajte si Detské deky podľa parametrov a porovnávajte ceny z internetových obchodov na Heuréke. Hracia deka - Vyhľadávanie na Heureka.


Homelife - Vyhľadávanie na Heureka. Elektrická vyhřívaná deka najde své využití v mnoha situacích. Hruba deka - Vyhľadávanie na Heureka. Je vyplněná měkkou pěnou, díky které je velmi pohodlná.


Gumové stahování umožňuje ideální přizpůsobení k sedadlu. Zboží spadá do kategorie A - NOVÉ ROZBALENÉ S DROBNOU VADOU. Vyhřívaná deka Rohnson R-03 150x80cm - šedá. Nové zboží, pouze nepatrná nebo drobná oděrka. V originálním poškozeném obalu.


VYHŘÍVANÁ miska S KONEKTOREM 8l alternativy - Heureka. LED - stupňová regulace času práce - kontrolní zařízení s mikroprocesorem - stupňová regulace. Ta dokáží produkovat naprosto bezpečné teplo, které je vyzařované ve formě infračerveného záření. Univerzální vyhřívaná deka do automobilu je vhodná k položení na sedadlo, nebo např. Potah je vyhříván na celé své ploše a dopřává tak luxusní ohřev.


Mimo položení na sedadla, či kufru, je možné deku přehodit např. Deka je zhotovena z velmi pří.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky