čtvrtek 4. března 2021

Zmrzlinový stroj carpigiani

Zmrzlinový stroj carpigiani

ZMRZLINOVÝ STROJ - stroj na zmrzlinu pro každého. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků, diskuzních příspěvků a dalších textů je povolenou jen se souhlasem provozovatele. Nabízím zmrzlinový stroj Coldelite ( carpigiani ) s nášlehovými čerpadly.


Zmrzlinový stroj carpigiani

Jedná se o dvou kompresorový velmi výkoný stroj. Zcela dělené strany umožňují točit zcela rozdílné zmrzliny, případně pustit jen jednu polovinu stroje. Zmrzlinový stroj - Carpigiani Rainbow. Nabízím na prodej zmrzlinový stroj , na který nemám již využití.


Bezproblémový cho nový šneci na míchání směsi. Historie značky Carpigiani. Díky neustálým inovacím a kvalitě svých produktů se značka Carpigiani postupně prosadila do čela světových firem ovládající trh s přístroji na přípravu zmrzliny. Prodám plně funkční italský zmrzlinový stroj Carpigiani. Stroj je přesně tak jak je na fotografii, koupili jsme pojizdný stánek za dobré peníze který budeme využívat na jiný sortiment a toto nabizíme k prodeji, máme k tomu nějaké nerezové míchadla, rozebraný, umytý, vyčištěný, je to mimo náš obor, nevím jak se s tim zachazí.


Některé stroje už mají svá místa a točí první zmrzliny této sezóny. Detailní popis produktu. Popis: Prodám zmrzlinový stroj CARPIGIANI EC 1v perfektním stavu po celkové kontrole a repasi.


Společnost CARPIGIANI nabízí možnost vybavení strojů na točenou zmrzlinu systémem autopasterizace. Tento systém ohřívá části stroje, které jsou ve styku se zmrzlinovou směsí. Díky tomu není nutné stroj rozdělávat a čistit v tak krátkých intervalech jako u strojů bez tohoto systému.


Zmrzlinový stroj carpigiani

Kvalitná točená zmrzlina a zmrzlinové stroje. Dodávame suroviny na zmzlinu Frisiana a stroje na zmrzlinu Carpigiani a Ugolini. Vybíráte stroj na výrobu točené zmrzliny nebo ledové tříště a nevíte, který zvolit? Využijte naše bohaté zkušenosti a kontaktujte nás!


Rádi vám poradíme s výběrem toho správného vybavení přesně pro vaše potřeby a zařídíme vše potřebné. Výrobník zmrzliny s velkým výkonem pro nejnáročnější provozy. Ovládání pomocí nového dotykového displeje. Míchadlo ve vanách – pro dokonalé rozmíchání tekuté směsi. Bar představuje oblíbené centrum v každém gastro provozu.


Zmrzlinový stroj carpigiani

Pokud se rozhlédnete restaurací, zábavním podnikem nebo po lobby hotelu, prostor kolem baru bude vždy obsazen. Prodám tento zmrzlinový stroj na točenou zmrzlinu, který smíchává již hotovou zmrzlinu ( kopečkovou) s ovocem, ořechy, bonbony, zeleninou a další. Tato nabídka od prodejce macek00byla archivována dne 17. Rainbow je podlahový stroj technologicky pokročilý, který firma Carpigiani. Vysoce výkonný zmrzlinový stroj pro výrobu zmrzliny studenou cestou, použitý, opravený a zkontrolovaný, výrobce Fa Carpigiani , Itálie, model 3PSP, se zubovým čerpadlem (zánovní, plný tlak) pro přetlakové šlehání.


Stroj má zásobní vanu na krém o litrech s mícháním krému a vodním chlazením. Přečtěte si více informací. Prodám Italský zmrzlinový stroj Carpigiani Rainbow 3. Nášleh čerpadly až na.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky