pondělí 31. srpna 2020

Vojtěškové granule pro koně dávkování

Obsahují mladé rostliny jetele nebo jiných pícnin sušených a šrotovaných současně s vojtěškou (max. ). Rizikové skupiny koní jsou koně boxově ustájení s minimální možností pohybu, koně na pastvinách a ve výbězích bez vody, koně , kteří dostávají navíc ještě vyšší množství soli v granulovaných směsích. Doporučené dávkování : max. Obvykle 5-kg na koně. Hodí se do kombinace s obilninami.


Dávkování se vždy řídí indiviualitou a potřebami každého zvířete.

Na vojtěšku je třeba postupně a pomalu koně navykat. Naše vojtěškové granule jsou z celé rostliny, nikoli jen z moučky, jsou velmi křehké a dobře se dají rozkousnout. Horkovzdušný zpracovaný úsušek.


Vojtěškové granule pro koně 25kg mladé i březí kojící. Mezi oblíbené granule a müsli pro koně patří sladový květ, cukrovarské řízky, vojtěškové úsušky. Kvalitní bílkovinové krmivo s vysokým obsahem živin a vlákniny. Vhodné zejména pro mladé koně a březí a laktující klisny. Naše pelety jsou vyráběné z naslunci sušené vojtěškové řezanky, obsahují tedy nižší obsah sacharidu než granule vyráběné z čerstvé vojtěškové moučky (tyto granule jsou výrazně tvrdší a zelenější barvy).


Granule jsou drobné tabletky sušeného krmiva.

Poskytují dostatek minerálů a vitamínů, které často v obilninách a píci chybějí. Nabízíme velký výběr krmiv pro koně. Zaměřujeme se na klasické komponenty krmné dávky. Protože je však pro nás na prvním místě zdraví a spokojenost Vašich koňských kamarádů, najdete u nás také širokou škálu zdravých krmných doplňků, jako jsou bylinky a další. Vyznačuje se vysokým podílem bílkovin, vlákniny, vápníku, minerálů a vitamínů.


Naopak cukry a škroby jsou zastoupeny minimálně. Díky nízkému zastoupení lehce rozpustných cukrů jsou vojtěškové granule vhodné pro koně trpící inzulinovou rezistencí, equinním metabolickým syndromem a pro koně citlivé na škrob. Jedná se o granulované krmivo vyráběné z vojtěšky, která se po sklizni suší a následně granuluje. Jsou vhodné pro všechny věkové kategorie koně , zvláště pak pro březí a kojící klisny hříbata a mladé koně jejichž organizmus má vyšší spotřebu živin.


Jsou vhodné pro koně ve vývinu a pro koně jejíž organismus má vyšší spotřebu živin zejména pro březí nebo kojící klisny. Jsou výborným doplňkem krmné dávky pro koně v rekonvalescenci, starší koně a koně s nízkou. Lannoo Fibermix je strukturovaná směs bez melasy se surovinami, které jsou velmi bohaté na surové vlákno a snadno stravitelné vlákna.


Krmivo pro koně müsli FIBERMIX (kg). Přidání prvků, které podporují trávení jak bílkovin, škrobu a cukru, tak i vlákniny zajišťuje optimální funkci střev a střevní flóru. Ráj pro koně jsem již zkusila v únoru.


Vytvoření dávky trvalo skoro měsíc po urgencich. Vše jsem si řádně zaplatila. Ani po měsících nedošlo k zlepšení stavu koně , privolany veterinář nezjistil zdravotní problém, nakonec jsem si nacetla, ze je ta dávka málo, mužů Vám na požádáni poslat do.


Granulované vojtěškové pelety o průměru 9mm od místních pěstitelů.

V tomto směru máme s krmivy Energys velmi dobré zkušenosti. Kč 33Kč bez DPH Ihned k odeslání Koupit. Pro potlačení zánětů, otoků kloubů a bolesti, pro zpevnění a elasticitu vazů a šlach, pro regeneraci poškozených kloubních chrupavek.


ITAN je zdravá a pestrá krmná směs pro koně s metabolickým onemocněním, laminitidou nebo alergií. Toto energetické krmivo je s obsahem vitamínů, minerálů a aminokyselin, tudíž je pro Vašeho koně samostatně plnohodnotné a může být použito ke krmení pro sportovní koně.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky