pátek 21. srpna 2020

Vzduchotechnické potrubí čtyřhranné pozink

VZDUCHOTECHNICKÉ POTRUBÍ Potrubí sk. Potrubí je opat řeno pozinkovanými lištovými p řírubami s vloženými rohy. P říruby jsou montovány pomocí prolis ů, nebo bodováním. WRL potrubí z pozinkovaného plechu Jedná se o čtyřhranné potrubní rozvody vyrobené z pozinkovaného plechu malých průřezů - systém WRL, určených pro větrání a vytápění bytových domů, rodinných domků i komerčních prostor. Dodáváme čtyřhranné vzduchotechnické potrubí a tvarovky na míru dle Vašich potřeb.


Potrubí pro malé i velké realizace s možností individuálních cen.

Vzduchotechnické rozvody se označuje potrubí z pozinkované oceli, kruhové nebo čtyřhranné. Realizace v prostorech, kde není možné použít rovné potrubí , nabízí možnost použití flexibilního, ohebného potrubí. Nabízíme flexibilní hadice z AL, PU, PVC a dalších materiálů, které je možné dodat v antistatických. Potrubí pozink Čtyřhranné potrubí Čtyřhranné potrubí a tvarovky Příslušenství. Kruhové vzduchotechnické potrubí.


Potrubí a tvarovky - pozink Pro bezpečný rozvod tepla vám nabízíme kompletní sortiment potrubí a tvarovek. Potrubní nástavce, přechody, odbočky, záslepky i sedlové kusy jsou vyráběné z mimořádně kvalitních materiálů s vysokou odolností vůči mechanickému poškození i vysokým teplotám. Ventop je odborníkem na výrobu vzduchotechnického potrubí a dodavatelem komplexních služeb v oblasti vzduchotechniky, klimatizace, rekuperace a teplovzdušných rozvodů.

Součástí našich služeb je i prodej vzduchotechniky a klimatizace v našem podnikovém obchodě. Lze je použít především tam, kde jsme omezeni prostorově (těsné podhledy, prostory nad kuchyňskými linkami apod.). Druhou variantou je kruhové potrubí a tvarovky, které dodáváme v průměrech 10 1a 1mm. HRANATÉ PLASTOVÉ MŘÍŽKY SE SÍŤKOU A PŘÍRUBOU.


Plastové potrubí K-čtyřhranné : 06. Flexo potrubí hlukotlumicí průměr 200mm, bm, 8. Dobrý den, vzduchotechnické potrubí z plastu (PVC) má nespornou výhodu pro rychlost montáže, manipulaci (nízká hmotnost) a jeho. Hlavní náplní divize výroba je výroba vzduchotechnického potrubí , jak čtyřhraného, tak i kruhového. Nabízený sortiment obsahuje čtyřhranné potrubí , kolena, odbočky (T-kusy), redukce a přechody ze čtyřhranného potrubí na kruhový průřez. Na dotaz je možné také dodat nerezové potrubí , celotmelené potrubí , lakované potrubí nebo potrubí ze.


K ventilátorům budete potřebovat vzduchovody. Nabízíme plastové vzduchovody v kruhovém a čtyřhranném provedení včetně všech tvarovek. Pro náročnější rozvody vzduchu nabízíme čtyřhranné potrubí z pozinkovaného plechu, spiro potrubí , tlumiče hluku, izolované i hliníkové ohebné hadice pro rozvod vzduchu. Vzduchotechnika-ventilace Internetový a kamenný obchod již let s Vámi Vážení zákazníci a obchodní přátelé, rádi bychom Vás informovali, že jsme Vám plně k dispozici, fungujeme z cela bez omezení a Vaše objednávky vyřizujeme v obvyklý čas.


VZT pozink potrubí Čtyřhranné potrubí. Standard z oboustranně pozinkovaného plechu s třídou těsnosti A (tmeleny pouze rožky). Vyrábíme hranaté potrubí pro vzduchotechniku.

Dodáváme vzduchotechnické kruhové potrubí a tvarovky od průměru mm - 8mm. Použitý materiál: pozinkovaný plech v tloušťce - mm. DPD lze poslat potrubí o maximální délce m! Na toto potrubí vlastníme certifikaci dle ustanovení §zákona č. Vnější spojka plochého potrubí se zpětnou klapkou Zpětná klapka plastová pro vzduchotechnické čtyřhranné ploché potrubí , slouží k zamezení zpětného proudění vzduchu zpět do místnosti a lze ji použít i jako spojku čtyřhranného potrubí.


Spojka pro vzduchotechnické potrubí D 1pozink. IKM hadicová svorka pro kul. Obsahuje široký rozsah kruhového potrubí a tvarovek, doplněný např. Montážní úchyt z pozinkovaného plechu pro potrubní kanály rozměru 150×mm.


Tvarovka ploché potrubí. Nabízíme kvalitní kovové ploché potrubí flachkanal pro rozvod vzduchu. Pro spojení potrubí musíme použít spojku potrubí.


Hranaté potrubí lze zabudovat přímo do podlahy nebo do stropu. Výhodou plochého potrubí z plastu je možnost použít ho tam, kde se, z důvodu nedostatku místa, nedají použít kulaté vzduchovody (do podhledů, na kuchyňskou skříňku).

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky