pondělí 23. listopadu 2020

Vyhřívací dečka heureka

Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Vybírejte si Elektrické dečky podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece. Beurer HK - Vyhľadávanie na Heureka.


Vyhřívací dečka BEURER HKcom - Heureka. Prodloužená vyhřívací dečka HK 58C z příjemného prodyšného materiálu z mikrovláken. Součástí dečky je odnímatelný kabel, podsvětlený ovladač, teplotní nastavení, elektronická regulace teploty a funkce. VYHRIVANY POTAH DO AUTA - Vyhledávání na Heureka. Vybírejte si Hřejivé polštářky podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece.


Odkazy na odborné recenze. Kompletní informace k výběru. Víte, že existuje vyhřívaná deka do kočárku? Ta miminko udrží v teple i za nepříznivého počasí. Známá je také pod označením vyhřívaná dečka na baterie.


Počet nastavení teplot. Téměř každá vyhřívací deka disponuje regulací teploty. Ta probíhá skrze teplotní úrovně, kterých bývá až 10. Hodnocení produktu: (Perfektní) recenzí.


Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah. Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch. Vyberajte si Podsedlové dečky podľa parametrov a porovnávajte ceny z internetových obchodov na Heuréke.


Vyhrievacia elektrická dečka do lôžka pre maximálny komfort. Vám poradí, ako vyberať Elektrické deky. Máte vybrané filtry: od Menej ako €. Nákupem přes náš Košík získáte také naši záruku vrácení peněz, pokud nákup neproběhne tak, jak má. Vybírejte si Podsedlové dečky podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece. Příjemně vám tak zahřeje a uvolní záda, ať už jste po celém dni s. Zahřívací dečka Sanitas SHK vytváří příjemné teplo a je vhodná pro vyhřívání bederní oblasti, nohou, krční páteře a šíje.


Elektrická dečka je vyrobena z extra měkkého, prodyšného materiálu a po odpojení kabelujilze prát v pračce na 30°C. Děkuji za Vaše hodnocení, bohužel se o problému dozvídám až z recenze. Předmětem Vaší objednávky byla vyhřívací dečka , která byla z výroby zabalená do papírové krabičky.


Je možné, že krabička se pomačkala během přepravy, balili jsme pouze do černé folie. Specifikace Lullalove Bambusová dečka Světlé šedá - Heureka. Příjemné teplo uvolní napětí svalů, bolest za krční a bederní páteře, uleví od stresu a napětí.


Elektrická vyhřívací dečka s příjemným potahem je uzpůsobena tvaru zad a oblasti krku.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky