čtvrtek 4. února 2021

Vzduchotechnické potrubí kruhové

Vzduchotechnické rozvody se označuje potrubí z pozinkované oceli, kruhové nebo čtyřhranné. Realizace v prostorech, kde není možné použít rovné potrubí , nabízí možnost použití flexibilního, ohebného potrubí. Nabízíme flexibilní hadice z AL, PU, PVC a dalších materiálů, které je možné dodat v antistatických.


Kruhové vzduchotechnické potrubí za nejlepší ceny. Oblouky, přechody, spiro potrubí , odbočky a další komponenty.

Základním konstrukčním prvkem vzduchotechnických rozvodů je potrubí z pozinkované oceli, kruhové nebo čtyřhranné. Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Lze je použít především tam, kde jsme omezeni prostorově (těsné podhledy, prostory nad kuchyňskými linkami apod.).


Druhou variantou je kruhové potrubí a tvarovky, které dodáváme v průměrech 10 1a 1mm. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. UK - kruhové vzduchotechnické potrubí , CZ VZDUCHOTECHNIKA. Vyrábíme vzduchotechnické potrubí z černého i pozinkovaného plechu, kruhové i čtyřhranné, skupiny I.

Na toto potrubí vlastníme certifikaci dle ustanovení §zákona č. Kulaté PVC potrubí vhodné pro odvětrání malých až středně velkých místností. Vážení zákazníci, z nařízení vlády ČR je aktuálně prodejna do odvolání uzavřena, tudíž není možný osobní odběr. Kategorie ED plastové potrubí obsahuje vzduchotechnické potrubí kruhové a hranaté.


Barva plastových kanálů je bílá. Plastové vzduchotechnické potrubí je vyrobeno z ABS plastu. Informace k eet Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.


Nabízený sortiment obsahuje čtyřhranné potrubí , kolena, odbočky (T-kusy), redukce a přechody ze čtyřhranného potrubí na kruhový průřez. Plastová vnitřní spojka pro vzduchotechnické kruhové potrubí , slouží ke spojení různých délek a typů potrubí stejného průměru. Využívá se v malých a středních prostorech, jako jsou byty, kuchyně, WC, spíže, kanceláře apod. Vhodné pro odvětrání bytů, rodinných domů, kanceláří, obchodů a provozoven.


Je lehké - snadno se s ním manipuluje, zkrátit lze pilkou. Potrubí pro vzduchotechniku Ostrava. Při stanovení skupiny potrubí a určení tloušťky stěn musí být přihlédnuto k životnosti a pevnosti potrubí s ohledem na projekční uspořádání a. Ventilační potrubí plastové je ideální pro rekonstrukce bytových jednotek a koupelen či WC toalet.


Samolepící TEPELNÁ IZOLACE POTRUBÍ a odboček.

Snižuje kondenzaci (orosení) potrubí. Zajišťuje stálost teplého vzduchu v potrubí. Nejčastější využití TEPELNÉ IZOLACE POTRUBÍ je při přechodu potrubí z teplého prostředí do chladného. Další velmi časté využití je jako tepelně izolované POTRUBÍ K REKUPERACI. P říruby jsou montovány pomocí prolis ů, nebo bodováním.


Zamezují vnikání deště a sněhu. Vyrábíme také na zakázku další vzduchotechnické prvky a vedení. EKOM vzduchotechnika s. Specializujeme se na výrobu a pro.


Klapky pro vzduchotechniku jsou základním regulačním prvkem vzduchotechnického potrubí. Klapky nabízíme v několika variantách a provedení - uzávírací, směšovací, škrtící, zpětné, s ručním ovládáním, ovládané servpohonem, do kruhového i čtyřhranného potrubí. A samozřejmě řadu ventilátorů. To vše v kompatibilních velikostech zvoleného průměru. Detailní popis produktu.


Spojka je součástí prakticky jakéhokoliv ventilačního systému. Z potrubních a koncových prvků dodáváme vyústky na kruhové i čtyřhranné potrubí , anemostaty, regulační klapky, protidešťové žaluzie, kulisy a tlumiče hluku. Pro začištění a těsnost spojů potrubí jsou samozřejmostí hliníkové pásky a těsnění.


Závěsné a nosné prvky naleznete v kategorii „Závěsová technika“.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky