úterý 16. února 2021

Výroba akumulačních nádrží

Na podlahové topení umíme napojit jakýkoli zdroj tepla. Krb, kotel na tuhá paliva, solární systém, tepelné čerpadlo či cokoli si budete přát. Akumulační nádrže, které.


Zdrojem tepla může být kotel na tuhá paliva, tepelné čerpadlo, solární kolektory, krbová vložka atd. Male video predstavujici zakladni principy akumulacni nadrze, tento priklad zobrazuje akumulacni nadrz LMT pripojenou v klasickem prostredi rodinneho domu k radiatorum, TUV, kotli na tuha paliva. Výroba akumulačních nádrží je provozována v Benešově.

Vítáme Vás na stránkách firmy ZÁSOBNÍKY CZ. Dodáváme ucelené portfolio výrobku. Zabýváme se výrobou a dodávkami zarízení pro TZB a průmysl. Pro sjednocení vzhledu a zvýšení životnosti provádíme v našem vlastním specializovaném pracovišti chemické moření a pasivaci těchto nádob.


Nabízíme také atypickou výrobu akumulačních nadrží a zásobníků vody dle požadavků zákazníka. Typy akumulačních nádrží NADO a NADOS s přípravou TUV. Dále je možné doplnit hrdla pro el.

Zásobník teplé vody slouží k uložení zásoby teplé pitné vody ohřáté jinými zdroji. Možno použít jako nádrž na pitnou vodu nebo chladivo. NEREZOVÉ OHŘÍVAČE VODY, BOJLERY. Naše firma se specializuje na sériovou výrobu nerezových ohřívačů vody, bojlerů a zásobníků vody. Jsme připraveni zodpovědět Vaše dotazy.


Podrobný popis jednotlivých typů akumulačních nádob naleznete v sekci Popis akumulačních nádrží. U každé akumulační nádrže naleznete volitelnou položku pro volbu koupě izolace (v předposledním řádku). Po rozkliknutí si zvolíte, zda si izolaci objednávate či nikoliv. Cena izolace je zde rovněž zobrazena. Více než 1druhů akumulačních nádrží přímo na našem e-shopu.


Součástí akumulačních nádrží ATTACK AK a ATTACK AS je měkká snímatelná izolační vrstva, která je již v ceně výrobku. Děláme vše pro to, abycho. Originální jedinečné a výkonné kotle FÉNIX přímo na míru vašich požadavků. MG - tento typ je shodný s nádržemi KXT, liší se pouze uspořádáním vstupů a výstupů, které jsou u nádrží MG v jedné řadě. Jedná se o nejprodávanější typ akumulačních nádrží.


Nerezové nádrže z naší nabídky jsou vyrobeny z vysoce kvalitního legovaného nerezového matriálu DIN 1. Izolace akumulačních nádrží je pak vyráběna z tvrzeného polyuretanu.

Podle požadavků zákazníka provádíme opravy kotlů a topných částí, výrobu akumulačních nádrží na míru, svářečské práce (armatury, nosné části, konstrukce). Na zakázku vyrábíme kované mříže, brány, branky a kovářské doplňky. Na míru taktéž skleníky, přístřešky, zástěny, lavičky, koše, stojany. Výroba kompozitů, sklolaminátů a výrobků z nich. Možnost použití nádrží jako: rezervoár, zásobník, jímka, silo, tank či bazén.


Z titulu chemické odolnosti vhodné jako komponenty ČOV či jejich zakrytí.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky