úterý 20. dubna 2021

Zahajeni lazenske sezony teplice 2018

Program letošního ročníku zahájení lázeňské sezóny v Teplicích, každoročně nejočekávanější události toho města, najdete právě zde. V PDF: Program ZAHÁJENÍ 864. LÁZEŇSKÉ SEZONY V TEPLICÍCH. SCÉNA NA PTAČÍCH SCHODECH.


VLASTA HORVÁTH S KAPELOU.

Zpěvák, jehož jméno je spojeno s vítězstvím ve druhé řadě soutěže Česko hledá Superstar. Svým odhodláním a přístupem k hudební tvorbě dosáhl díky své osobnosti respektu v českém showbyznysu. Unsubscribe from Anna Bey?


Téměř od počátku je jeho uměleckým vedoucím Lukáš Čajka. Big band je schopen interpretovat různé hudební styly a díky tomu je jeho repertoár od skladeb swingových orchestrů Glenna Millera, Artieho Shawa či Bennyho Goodmana, až. Slavnostní zahájení 865.


V průběhu dvou víkendových dnů se Teplice promění v jeden veliký svatostánek otevřený hudbě téměř všech žánrů.

Teplicích opět lázeňskou zónu zaplní desítky tisíc návštěvníků. Trhy, jarmarky, sportovní a kulturní akce a vystoupení, dvě hlavní hudební scény, dvě vedlejší hudební scény a další program. Tento termín slavností je pouze předpokládaný, bude ještě potvrzen a upřesněn. Informace ke stánkovému prodeji v rámci.


Popis: Každoroční tradiční městské slavnosti. File:8zahajeni lazenske sezony v Teplicich 44. Teplic Přemysl Šoba, ředitel kulturního domu, jenž se stará o pestrý program slavností. Pocta izraelské Netanye – partnerskému městu Poděbra Lázeňská kolonáda.


Směs izraelských písní v podání poděbradských pěveckých sborů 17. Taneční skupina Besamim, izraelské kolové tance, workshop 18. Je to doprovodná akce v rámci výstavy Teplice za první republiky. Zahájení lázeňské sezóny v Teplicích.


OC Galerie Teplice : Výstava historie čokolády, vaření s čokoládou, stánkový prodej, degustace, workshop, vystoupení. To vše v prostorách obchodního centra Galerie Teplice. Tepličáky pro Tepličáky a lidi z okolí, kteří se stejně jako my rok co rok těší na největší.

Lázních Teplice nad Bečvou. Jedny z nejstarších moravských lázní, Lázně Teplice nad Bečvou, zahájí 12. Kontakt na pořadatele ZDE. Odebrat nebo aktualizovat událost. Bystřanské ulice a zastávka Císařské lázně směr centrum bude mimo provoz.


Rádi bychom poděkovali všem návštěvníkům 121. Otevírání lázeňské sezóny za účast a návštěvu v našich lázní. Doufáme, že se vám akce líbila, příští ročník oslavíme 18. Vyplněné přihlášky zasílejte nejpozději do 30.


Zámecké náměstí 1 Teplice.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky