úterý 20. dubna 2021

Živočišné uhlí detoxikace

Živočišné uhlí detoxikace

Konzumace živočišného uhlí v rozumném množství je zdraví bezpečná a proto pokud máte chuť trochu experimentovat, s klidem si na této novince. Jakub Přibyl a popisuje, že naproti tomu aktivní rostlinné uhlí (dále jen medicinální uhlí ) se vyrábí zuhelněním. Tento doplněk vám může jednou zachránit i život. Detoxikace aktivním uhlím z vás udělá nového člověka, naplní vás takovou energií, že se budete se cítit o let mladší.


Naše tenké střevo je pokryto velkým množstvím malých klků, které absorbují živiny do oběhového systému krve. Pokud se tato část střeva pokryje vrstvou aktivního uhlí , během několika minut se dostane do krevního oběhu, a tímto procesem dojde k absorpci mnoha toxinů z krve. Průjem ovlivňuje účinnost hormonální antikoncepce, která je užívána ve formě tablet. Jestliže tableta projde střevem příliš rychle, obsažené hormony se nestihnout vstřebat a jejich hladina v krvi se sníží, v důsledku čehož může začít ovulace.


Vážená paní, pane, upozorňujeme Vás, že webové stránky, na které hodláte vstoupit, nejsou určeny široké veřejnosti, neboť obsahují odborné informace o léčivých přípravcích, včetně reklamních sdělení, vztahující se k léčivým přípravkům. Nyní se používá medicinální uhlí , které se vyrábí zuhelnatěním rostlinného materiálu, je označováno jako aktivované dřevěné (adsorpční) uhlí. Nicméně název živočišné uhlí tvrdošíjně přetrvává. Dále budu v článku používat termín rostlinné. Carbosorb patří do skupiny léčivých přípravků obsahujících aktivní uhlí , které na sebe váže škodlivé látky, plyny, bakterie, hnilobné produkty, toxiny a chemické sloučeniny ze zažívacího traktu.


Carbosorb je určen k léčbě dospělých, dospívajících a dětí starších let. Dětem od let může být přípravek. Carbofit v tobolkách je přípravek z aktivovaného rostlinného (dřevěného) uhlí na účinnou detoxikaci organismu od škodlivých látek.


Carbofit adsorbuje škodliviny a organismus ho následně vyloučí z těla ven. Výživné látky, minerály a vitamíny v těle zůstávají. Narozdíl od černého uhlí živočišného původu je takové dřevěné uhlí až o účinnější a. Různé studie potvrzují, že aktivní uhlí snižuje koncentraci lipidů, cholesterolu a triglyceridů v krevním séru. Studie, jež byla údajně provedena ve Velké Británii uvedla, že u. Dříve se používalo i tzv. Aktivní není živočišné uhlí.


Důvody použití enterosorpce v medicíně. Do 80-tých let se za účelem detoxikace organizmu při infekčních onemocněních, potravinových intoxikacích, popáleninách, hepatálních a renálních insuficiencích, kromě infúzní terapie, používaly i přírodní sorbenty (vláknina, živočišné uhlí , hliněné alumosilikáty). Má vysokou absorpční schopnost a navazuje na svůj povrch plyny a toxické látky ze střev.


Při nachlazení vychytává i bakterie v hrdle. Možnými způsoby jsou: podpoření zvracení, výplach žaludku, celkový výplach střeva, klyzma (klystýr) a aplikace velkého množství živočišného uhlí. U pacientů v bezvědomí musejí být dýchací cesty nejprve zajištěny intubací, teprve poté se do žaludku zavádí sonda, kterou je výplach prováděn. Název živočišné mělo podle toho, že se vyrábělo spalováním zvířecích kostí za vysokých teplot bez přítomnosti kyslíku. Na rozdíl ale od uhlí aktivního fungovalo na principu absorpce čili že škodlivé látky pohlcovalo, ale nevázalo na svůj povrch.


Současné aktivní uhlí se vyrábí z různých surovin, ale zejména. Používalo se rovněž k filtraci vody. Mnoho lidí si ho plete se živočišným uhlím, ale je to chyba, protože živočišné uhlí se vyrábělo spalováním zvířecích kostí.


U průjmu děti užívají 4–tablet 4x denně, dospělí pak 10–tablet 3–4x denně. Toto vysoké dávkování je nutné vzhledem k velkému povrchu střeva, které musí být pokryto, aby aktivní uhlí mělo dostatečný efekt.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky