středa 14. dubna 2021

Zmrzlinový stroj frigomat

Dopřejte svým zákazníkům zmrzlinu té nejvyšší jakosti! Italské zmrzlinové stroje Frigomat jsou díky čtyřicetileté tradici a bohatým zkušenostem špičkou v oboru cukrářské techniky. Kromě strojů Frigomat prodáváme také cukrářské potřeby.


Zásady o ochraně osobních údajů. Nový zmrzlinový stroj si můžete pořídit na splátky bez navýšení nebo na leasing.

Po instalaci stroje vás zdarma zaškolíme, abyste uměli plně využít potenciál svých strojů. Připravíme kompletní podklady pro hygienu, zpracovaný koncept kritických bodů HACCP a pomůžeme i při plánování a při schvalovacím řízení. Aby vám zmrzlinový stroj dobře sloužil, ale hlavně proto, aby byl jeho provoz hygienicky nezávadný, je před prvním spuštěním a potom na konci každého dvoudenního cyklu nutné rozebrat jeho pracovní část a provést sanitaci.


U součástek pracovní části se s pravidelnou demontáží počítá už při výrobě a jsou tomu. Výběr stroje můžete konzultovat s našimi odborníky nebo můžete navštívit zkušební centrum, abyste si stroje prohlédli a vybrali přesně podle potřeb vašeho provozu. Jaký zmrzlinový stroj se hodí pro váš provoz?


Pokud plánujete maloobjemovou výrobu zmrzliny jako doplňkového sortimentu, doporučujeme multifunkční zmrzlinový stroj Frigomat KISS 1G, který zvládne vyrábět točenou zmrzlinu, sorbetta, granity, točený jogurt i další speciality.

Doprajte svojim zákazníkom zmrzlinu tej najvyššej akosti! Talianske zmrzlinové stroje Frigomat sú vďaka štyridsaťročnej tradícií a bohatým skúsenostiam špičkou v obore cukrárskej techniky. Okrem strojov Frigomat predávame taktiež cukrárske potreby. Cesku (výhradní dovozce ). Nášlehová nastavitelná čerpadla zaručují vysokou kvalitu zmrzliny a našleh až. Stroje na točenú zmrzlinu sú výrobníky so zásobníkom zmesi, nášlehovým čerpadlom a pákovým mechanizmom, ktorý slúži na točenie zmrzliny priamo do kornútku alebo pripravenej nádoby.


Vďaka množstvu rozdielov v technických parametroch potom stroje na zmrzlinu vyhovejú malej cukrárni na návsi, i veľké predajni s nepretržitou prevádzkou stroja počas celej sezóny. Jen deset minut nám stačí k tomu, abychom Vám ukázali sestavení stroje , spuštění, provoz, rozebrání a čištění stroje na točenou zmrzlinu FRIGOMAT. To vše krok za krokem a dokonce. Jak jednoduché je se stroji FRIGOMAT vyrobit ovocné sorbetto?


Velmi jednoduchá obsluha zmrzlinových strojů FRIGOMAT a exclusivní výsledky. Můžete se podívat na malé video, jak jsme. Spoločnosť FRIGOMAT vyrába špičkové stroje pre cukrárov a zmrzlinára viac ako rokov a patrí k lídrom zmrzlinářského a cukrárskeho odvetví. Vďaka týmto skúsenostiam vyrába stroje špičkovej kvality, na ktoré sa spoliehajú aj majstri v obore.


Stroje FRIGOMAT ponúka ucelené rady výrobkov pre uspokojenie všetkých potrieb cukrárov a zmrzlinára.

Chystáte-li se pořizovat si s blížící se sezónou stroj na zmrzlinu, to první, co byste si měli ujasnit, je. Prodám stolní třípákový zmrzlinový stroj Frigomat Kikka 3p s nášlehem, 400V, vodou chlazený - výhoda v horkých letních dnech. ZMRZLINOVÝ STROJ - stroj na zmrzlinu pro každého. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků, diskuzních příspěvků a dalších textů je povolenou jen se souhlasem provozovatele. Prodám profesionální zmrzlinový stroj LUNA, stroj z německé produkce s pasterizací, sterilizací a veškerým čištěním je vhodný na veškeré venkovní akce, kde je důležitá čistota a hygiena.


Prodej výrobníku točené zmrzliny LUNA umožňuje využít technologii pro vlastní recepturu zmrzliny nebo ve stroji j. Víme, kolik stojí práce specializovaných pracovníků a také si uvědomujeme, jak je náročné takové pracovníky nalézt a získat. Proto Frigomat přesunul specializaci z člověka na zmrzlinový stroj – obsluha je proto velmi snadná. Při výrobě zmrzliny stačí nalít směs do horní vany a stisknout tlačítko. Zde naleznete použité zmrzlinové stroje , stroje je možné si koupit nebo vzít do PRONAJMU. Zmrzlinové stroje -bazar.


Popis: Prodám zmrzlinový stroj Frigomat kikka po celkové repasi. Inzerce Vsetín - inzeráty z Vsetína, inzerce z Vsetínska, vsetínské inzeráty, vsetínská inzerce. Predam stroj na tocenu zmrzlinu znacka frigomat kiss power, na 400V vodou chladeny-voda preteka len keď mrazi a tak sa neprehrieva prevádzka,ako pri vzduchovom chladeni-nižšie náklady na elektriku, s cerpadlami, miesadlami zmrzliny v zasobniku.


Výrobníky točené zmrzliny Frigomat jsou stroje , na které se můžete spolehnout. V nabídce naleznete malé jednopákové stroje vhodné pro menší provoz, výkonné třípákové stroje pro cukrárnu i technologicky vyspělé stroje s opravdu velkou výrobní kapacitou. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru.


Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů zmrzlinový stroj.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky