úterý 2. července 2019

Vakuový trubicový kolektor (upipe)

Solární trubicový kolektor Regulus KTU 10. Trubicemi protéká nemrznoucí kapalina, díky které se zabraňuje špatnému přenosu absorbovaného tepla z heat-pipe do sběrného potrubí. Naproti tomu je vakuový kolektor stále opatřen námrazou, nepracuje a čeká se na oblevu.


Vakuum nedovolí ohřátí kolektoru a povolení sněhové námrazy. Pokud dojde k poškození, nebo úniku vakua tento kolektor již dále nepracuje.

Vákuový trubicový kolektor Vitosol 300-TM. Vysoko výkonný kolektor Vitosol 300-TM patrí k najefektívnejším modelom na trhu a jeho použitie sa odporúča predovšetkým pri obmedzených priestorových podmienkach. Nesrovnávejte prosím jablka s hruškama: Existuje celá řada certifikovaných trubicových kolektorů, které jsou tak špatné, že každý plochý kolektor dodá lepší produkci. Přitom platí jednoduchá rovnice: Čím větší je produkce Vašeho kolektoru, tím více peněz v. Všeobecne platí, že trubicový kolektor je o výkonnejší ako plochý. Celoročný priemer potvrdený aj renomovanými skúšobňami.


Už aj montážnici plochých kolektorov na Slovensku zaznamenávajú prudký nárast záujemcov o trubicové kolektory a už aj pomaly prechádzajú na montáž trubicových kolektorov.

Vakuový kolektor AUDARY - trubic. Trubicový vakuový kolektor s plochou 6m². Kolektory této řady jsou navrženy pro použití v Evropě a vynikají vysokou účinností díky novému třívrstvému selektivnímu povrchu. Konstrukce solárního vakuového kolektoru v sobě kombinuje technologii plochého a trubicového kolektoru. BUDE POUZE OMEZENÉ MNOŽSTVÍ, TAKŽE JE POTŘEBA VYTVOŘIT ZÁVAZNOU OBJEDNÁVKU.


Mimoriadne účinnú tepelnú izoláciu poskytuje vákuum v trubiciach. Medzi sklenenými trubicami a absorbérom nedochádza k takmer. Obzvláště účinná tepelná izolace je zaručena díky vakuu v trubicích.


Tím nedochází k žádným ztrátám mezi skleněnými trubicemi a absorbérem – a kolektor dokáže i nízké sluneční záření ještě přeměnit na využitelné teplo. Především v přechodném období a zimních měsících, při nízkých venkovních. Vákuové trubicové kolektory jsou účinnější oproti plochým o cca. Další výhodou je jednoduchá manipulace a montáž.


Jestiže se jedna trubice. Kompletní sortiment solární techniky najdete v e-shopu. Heat pipe trubic se dává trochu více (ty má zřejmě pan Šafanda), běžně se dává při dobré orientaci na třístovku boiler 30- ti trubicový kolektor (podotýkám kvalitní).

V tom sklonu nevidím až tak velký. Ohřev TUV pomocí solárního systému U PIPES. Značková predajňa solárnych systémov a kotlov, ponúkame odborné poradenstvo, projekty, predaj a dopravu, montáž na kľúč, servis, údržbu, záručné a pozáručné opravy všetko pod jednou strechou, Triangel s. Výborná kvalita, dobrá cena a samozrejme Vaša spokojnosť je pre nás prvoradá, Tomášikova 3 Bratislava. Ako izolátor slúži vákuum, ktoré umožní kolektoru výkonnú prevádzku aj v zimnom období. L a třiceti vakuovými trubicemi.


V ceně držák kolektoru! Ideální na chatu, chalupu - není potřeba připojovat k el. Florian-kolektory jsou certifikovány proti kroupám do 25mm. Variabilní vakuové trubice. Dlouhodobé vývojové zkušenosti firmy.


Skutečné parametry kolektoru ověřené světovými zkušebnami. Vakuový trubicový kolektor TS Vakuový trubicový Heat Pipe kolektor , trubic: Kotvicí prvky pro všechny typy střešních krytin včetně integrace do střechy.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky