pátek 26. července 2019

Wifi ovládání topení

WiFi ovládání spotřebičů přes internet. S rozvojem mobilního internetu a klesáním cen internetových technologií se začíná velmi rychle zpřístupňovat velké množství způsobů jak na dálku ovládat různá zařízení nebo sbírat data a měřit veličiny. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.

Přehledné a intuitivní ovládání s možností ovládání přes tablet. Luxusní vzhled s panelem z leštěného kovu. Wi-Fi spínač, který můžete ovládat přes internet a Váš telefon či tablet (iOS i Android) odkudkoliv na světě.


WIFI termostat iT5nabízí jedinečnou možnost ovládání Vašeho vytápění se zpětnou vazbou z jakéhokoliv potřebného místa prostřednictvím chytrého telefonu nebo počítače. Základní sada je vybavena bránou iTG50 která je připojena do Vašeho routeru, dále pak bezdrátovým termostatem iT5a bezdrátovou přijímací jednotkou iT500RX, která je zapojena ke. GSM regulace topení GSM komunikátory pro regulaci topení mají v sobě SIM kartu díky, které zasláním SMS povelu nebo zavoláním na jeho číslo můžete zapínat či vypínat vaše topení.


Systém GSM EXEO vyniká i příjemným a intuitivním ovládáním, kde systém můžete ovládat i pomocí mobilní aplikace.

WiFi termostat můžete ovládat odkudkoli a nastavit si příjemnou teplotu v bytě třeba před odchodem z práce. Mějte vytápění pod svou kontrolou. Další možností chytré domácnosti, jak dosáhnout úspory za topení , je sada pro ovládání vytápění pomocí bezdrátové jednotky. Nabízí stejné standardy jako běžné oblíbené termostaty, navíc je lze jednoduše a pohodlně řídit pomocí chytrého telefonu odkudkoliv.


Wifi termostaty představují novinku v oblasti regulace teploty obytných budov. Ovládání topení přes internet. Připravujeme variantu Exeo s Wifi , kde zůstanou zachovány veškeré funkce GSM Termostatu, navíc jej bude možné díky Wifi připojit k Vaší domácí síti. Kromě hlavních funkcí jako je chytré ovládání topení přes telefon vždy potěší něco navíc. Chytrý termostat Aluzan umí ochránit vaše topení na chatě před zamrznutím, má dětský zámek, lze i uzamknout na dálku.


Pokojový Wifi internetový termostat s barevným dotekovým displejem pro ovládání topné soustavy nebo topných těles. Manuální ovládání , vždy víte co se děje a můžete termostat ručně přenastavit. Termostat si vytváří vlastní WiFi hotspot (AP-přístupový bod). Pro nastavení Wifi není nutná veřejná IP adresa. Při zakoupení těchto termostatů do jednoho domu, umožňuje ovládání více těchto termostatů z jedné aplikace.


Bezdrátový termostat s možností ovládání přes WiFi.

S aplikací EOB PT- WiFi pro chytré telefony je možné plně ovládat Váš topný systém nejen přes internet. Inteligentní termostat s možností ovládání přes WiFi. Bezpečnostní zámky na dveře s možností ovládání na dálku přes Internet, kontrola a monitoring přístupu do objektů.


Z-Wave zámky Vám umožní odemykat a zamykat dveře na dálku a odkudkoliv jednoduše pouze s mobilním telefonem, laptopem nebo tabletem. S IP kamerami následně. Elektrické podlahové topení pomocí topných fólií je zdravé, ekonomické, rychlé, bezúdržbové, nehlužné má dlouhou živbotnost a nezabíra místo v technické. Pokud Vám například do obývacího pokoje vychází výpočtem tepelných ztrát více radiátorů, ale nastavujete pouze jednu teplotu v místnosti je lepší je oba řídit jedním termostatem a ne nastavovat každý zvlášť. Na radiátor je namísto klasické regulace, osazeno ovládání s wifi přenosem signálem.


Toto ovládání lze nastavovat i ručně v případě výpadku internetu. Jednotka neoHub slouží také pro připojení všech termostatů do sítě internet. Digitální týdenní termostat s možností ovládání přes WIfi. Velkoobchod a maloobchod s měřicí, regulační a topenářskou technikou.


Poradíme s výběrem systému topení , zrealizujeme ovládání a regulaci topení. GSM síti nebo přes internet. Automatický litinový kotel na dřevní pelety s možností dálkového ovládání.


Vše skladem, dobré ceny a rychlá doprava.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky