úterý 16. července 2019

Průmyslová vzduchová clona

Kvalitní vzduchová clona musí být schopná vytvořit silný kompaktní proud vzduchu, jehož rychlost se se vzdáleností od výfuku snižuje co nejpomaleji. Tato vlastnost se nazývá dofuk. Jak funguje dveřní clona ? Jednoduché dokovatelné moduly pro dosažení větších rozměrů. Jiné barvy jsou dostupné na.


Zároveň se vyznačují velmi nízkou hlučností.

Kompletní rozsah vzduchových clon na dveře. Vysoce kvalitní a účinné vzduchové clony pro všechny aplikace, s inteligentní regulací. Clona musí pokrýt celou šíří otvoru. Vzduch je nasáván z přední části clony a je vydechován směrem dolů tak, že cloní dveřní otvor a minimalizuje tepelné ztráty. V případě potřeby pokrýt větší šířku dveřního otvoru, je možno.


Tichý provoz a vysoký clonící účinek. Venkovní teplota určuje, zda clona bude pracovat na 5. C) nebo například na 1.

Tímto způsobem clona plně chrání dveřní prostor, ale zároveň šetří elektrickou energii pro provoz ventilátorů i energii nutnou pro ohřev vzduchu. Robustní a velice univerzální vzduchová clona s vysokým výkonem, určená pro průmyslová vrata a vchody velkých rozměrů. Vysoce výkonná průmyslová vzduchová clona pro vertikální nebo horizontální instalaci k velkým průmyslovým vratům. Building A Large Post Frame Garage Full Time-lapse Construction: NEVER BEFORE SEEN FOOTAGE - Duration: 16:28.


Duální Airstream systém zabrání tepelným ztrátám v proudu vzduchu a tím snižuje požadavek na topný výkon clony. Straw system (brčkový systém) zajišťující vysokou účinnost díky laminárnímu proudění. Modulový systém - délky modulů.


Při zavřených dveřích vzduchová clona netopí ale ventilátory běží na nízké otáčky aby se zkrátil čas jejich rozběhu po opětovném otevření dveří. Při otevřených dveřích vzduchová clona netopí a vzduchový výkon je. Vytvárajú neviditeľný prúd vzduchu - bariéru, slúžiacu na oddelenie prostredí s rôznou teplotou, čím zabraňujú prenosu tepla medzi týmito dvoma prostrediami.


Vysoce účinné vzduchové clony FRICO pomáhají významně zlepši pracovní prostředí. Svým vzhledem se jedná o vzduchovou clonu, která maže předěl mezi vzduchovou clonou komfortní a designovou. Vzduchová clona je navic i výnosou investicí. Pro horizontální nebo vertikální montáž.


AGI je robustní vzduchová clona pro průmyslová vrata, která může být instalována horizontálně nebo vertikálně. Je dostupná ve čtyřech délkových modulech, které mohou být vzájemně kombinovány tak, aby mohl být pokryt jakýkoliv. Clony jsou určeny k zajištění tepelné.

Standardní roz-měrová řada, jednoduché a funkční řešení jednotky předurčuje tento typ pro použití do jednotlivých obchodů v nákupních centrech, do butiků, restaurací, bank i hotelů. Po celé délce vzduchového uzáveru uniká vzduch skrz tenkou šterbinu mm témer s rychlostí zvuku. Pritom je unášen okolní vzduch, takže vzniká vzduchová clona , která sestává z cca 25násobku použitého objemu vzduchu.


Hladina hluku je pritom až o dBA nižší než u vrtaných trubek se stejným prepravovaným objemem. Horizontální vzduchová clona pro posuvné automatické dveře. Vratová clona R4S překvapuje svojí jednoduchostí, stejně jako důmyslným řešením. Srdcem clony je nastavitelný výkonný ventilátor, jehož způsob zapínání je možno zvolit podle potřeby (např. při každém otevření vrat). Ventilátor nasává vzduch z horních vrstev vyhřívaného prostoru a pomocí dlouhé úzké trysky jej vhání do vstupního prostoru vrat.


SILVENT 3se používá v aplikacích v různých průmyslových odvětvích. Chlazení válců, sušení tabáku, distribuce práškové barvy, ofukování emulzí atd. ESSENSSE NEO VCE2B-250-V2.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky