pondělí 22. července 2019

Soustruh příkon

Obráběcí stroje na kov - Univerzální soustruhy jsou určeny pro opracování obrobků z kovů, plastů i dřeva. Poskytují vhodné řezné podmínky pro hospodárné obrábění všech běžně používaných materiálů od hliníku a jeho slitin, přes neželezné kovy, až po ocele vysoké pevnosti. A tak jsem rozebral vyčistil a namazal vazelínou koníka, a částečně nožovou hlavu i suport.


Sklíčidlo o průměru mm. Zde zadej svůj e-mail a získáš tak nejnovější informace i ČASOAKCE z HobyNářadí.

I jinak tuhý soustruh mající lehkou (málo tuhou) plechovou podstavu může zhoršit celkový výsledek. Podobně je na tom i spoléhadlo - ač se to nezdá, může velice snadno být tím článkem, který může rozechvět (rozdrnčet) když už ne celý soustruh , tak interakci mezi dlátem a opracovávaným kusem. WPP T Ruční stolní lis.


Soustruhy a frézky PROXXON - Naradi-vesely. Druhým soustruhem který jsem si pořídil je německý soustruh DOLZE SLOTTA neznámého stáří (odhaduji tak let). MK POUŽITÉ STROJE - nabídka všech použitých strojů.


Tyto modely jsou ideální pro soustružníky, kteří pravidelně potřebují silný, stabilní soustruh s dostačující kapacitou ve velkém měřítku.

Jsou navrženy jako další vývojový. K soustruhu lze dokoupit velké množství příslušenství. Hlavní předností soustruhu je velká přesnost opracování. Díky velmi pevné litinové konstrukci a modernímu indukčnímu motoru o vysokém výkonu 5W je chod stroje prostý.


Konstrukce jednotky je vyrobena z 20mm silného ocelového materiálu. Mini soustruh na kov PROMA SM-300E. Prodáme použitý soustruh A B, r. Hodnocení produktu:. Otočné tělo motoru o 360°.


Lícní deska průměr 1mm. Opěrka na nářadí 3mm. Upínací závit vřetene M× 5. Firma Ripron dodává jednotlivé tvářecí, obráběcí, dělící a svářecí stroje.


Zajišťuje dodávku kompletních souborů strojů a robotů. Stabilní vodící rám koník se samocentrovacím unášeným hrotem vřetena, podepřením opracovávaného kusu, čelní unašeč, lícní deska přům.

Celý soustruh byl navržen tak, abyste měli při soustružení vždy vše pod kontrolou. Je vyroben z litiny s úctyhodnou šířkou lože 1mm, zajišťující vysokou. Masivní a robustní litinové provedení včetně podstavce Variabilně nastavitelná rychlost otáček pomocí potenciometru Rychlost otáček zobrazena na LCD displayi Odolné a kalené vedení lože Stojan se dvěma skříněmi (zahrnuto v dodávce), moderní design Maximální průměr 2mm, šířka lože 1mm Kryt hlavního hřídele zajišťuje dlouholetou životnost a přesnost. CNC soustruh s přesným vnitřním a vnějším soustružením, vnitřní a vnější šroub, vrtání. Rovněž lze provést frézování s osou C. Speciálně vyrobené přesné vřeteno s dvojitými maticemi.


Výkonná, rychlá a sériová automatická výměna nástrojů. Vysoký točivý moment při nízkých otáčkách pro větší obrobky a pro správnou řeznou rychlost i při výrobě menších obrobků. Lehký, stabilní a precizní. Nejlevnější e-shop SHOP nářadí CE.


Zboží za akční ceny, slevy. Popis: Cena je včetně poštovného, platba na dobírku při doručení.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky