pátek 26. července 2019

Kotel na olej bazar

Vzhledem k velikosti kotle je nutné si pro něj dojet na Horní Bečvu. Nejlepší kotel na trhu,kvalitní výroba. Tichý chonepotřebujete žádný hlučný kompresor,před.


LTO vyjetý olej Viessmann Inzerát byl odebran z oblíbených. Kč Nové Město na Moravě.

Německý kotel na LTO - lehký topný olej Inzerát byl odebran z oblíbených. MASTER WAkamna na směsi. Dům a zahrada - Kotel na vyjetý olej bazar. Prodejte snadno a rychle na Bazoši.


Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru.

Vybírejte z inzerátů. Predám nové kachle,pec na starý olej. Piecka je vysoká 900mm,priemer valca 260mm,dymovod 130mm a 120mm. Hrúbka materialu dno 4mm,žiaruvzdorna farba.


Miska podavača nastaviteĺná a vyberateĺná pre ĺahké čistenie. Súčastou pece je miska,deflektor návod na. Neustále pracujeme na tom, aby byly naše služby lepší a lepší. Budeme rádi, když nám dáte vědět, jak se vám Sbazar líbí a co bychom mohli ještě vyladit. Velice oblíbený zejména v autodílnách ( pro snadný přístup k použitému oleji ) Kotel topí na většinu použitého oleje (např.


motorový olej , nafta, převodový olej , hydraulický olej ,fritovací olej ). Ke kotli mohu prodat nový hořák pro spalování všech vyjetých. Kotel posledních let pouze stojí odpojený v garáži, předtím byl zapojen a plně funkční. Ostatní - Kotel na bazar.


Kotel na vyjetý olej POWERHEAT BOIL Prodám bazar Středočeský kraj Kotle na olejové vytápění POWERHEAT BOIL jsou určené pro teplovodní vytápění objektů a ohřev teplé užitkové vody. Jsou konstruovány tak, aby bylo možné spalovat nejenom LTO (lehký topný olej ), ale i různé druhy těžkých minerálních, popř. Cena vykurovacieho oleja je 0. Je málo používaný,vyčistený v bezchybnom stave.

Používaný jen párkrát přes zimu při velkých mrazech. CZ Olejova kamna na vyjetý olej ( MTM33B). IHNED SKLADEM ( doprava po ČR i SK) CENOVÁ AKCE - využijte snížených cen ! Nová elektronika ovládání, keramická čidla, plynulá regulace výkonu, zesílená. Auto - Kotol na olej bazár. Predajte ľahko a rýchlo na Bazoš.


Cez 4tisíc užívateľov za deň. Nájdite čo potrebujete vo Vašej kategórii. Dom a záhrada - Kotol na stary olej bazár. Kotel na vyjetý olej vč. Vyberajte z inzerátov.


Prodám bazar Příbram Dobrý den, nabízím kotel a hořák na vyjeté oleje (převodový, motorový, hydraulický atd.) Kotel s hořákem je možno připojit na tepelný termostat, tudíž se stává bezúdržbovým systémem. Hořák na vyjetý olej může být řízen časovým spínačem, s denním či týdenním programem, jejichž výběr je neomezený. Samostatné vypínání a zapínání oběhového čerpadla. Vyžaduje minimálnu údržbu, cena sa vráti za sezónu aj skôr.


Na trhu nemá konkurenciu, neupcháva sa.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky