pátek 12. července 2019

Dětské kolo 24 lehké

Když jsem s dětmi byla nedávno na výletě v lese v Roztokách, viděla jsem po cestě hned rodiny, jejichž děti měly dětské kolo Woom. U větších kol, ať již jde o kola či větší, si spíše můžeme dovolit vybrat kolo , kde dítě bude ze sedla stačit jen na špičky podobně, jako dospělák. K vnitřní délce nohy tak lze přiměřit ještě délku chodidla a zjistit, že není problém, pokud je sedlo v nejnižší poloze o čtyři, někdy i pět centimetrů. Prémiové dětské kolo české značky RASCAL BIKES! Super nízká váha kg, pohon řemenem, úzká vidlice, 7-rychlostní planetová převodovka Shimano Nexus a další technické libůstky v krásném designovém kabátě a ve čtyřech barevných provedeních.


Proč dětské kolo od nás?

Protože jsme specialisté na lehká dětská kola. Dětské kolo Superior F. Jednoduché a plynulé přehazování převodů pomocí Gripshift řazení. DĚTSKÉ LEHKÉ KOLO RASCAL 24. Super nízká váha, pohon řemenem, úzká vidlice, 7- rychlostní planetová převodovka Shimano NEXUS a další technické libůstky v krásném designovém kabátě a ve třech barevných provedeních.


Atraktivní barevná kombinace vhodná pro dívky. Oblíbené otočné řazení SHIMANO Tourney. Prodávám dětské kolo britského výrobce Islabikes - fantasticky lehké , dítě i rodič ocení jednoduchou manipulaci :) Syn na něm odjezdil roku, teď už jezdí na větším.

Growbikes HT „Mami, tati, chci být stejně rychlý jako vy! Na 24palcových dětských kolech už to půjde, trošku jsme snížili rám a upravili geometrii kola tak, aby na něj děti mohly co nejdříve. Rodiče nám často píší, jak děti na lehkých kolech rády jezdí a jsou z výletů nadšené.


Vyšlápnou totiž i kopce, kolo si vyvedou kam potřebují, nepadá na ně při zastavení, skvěle ho ušlápnou a je tak výborným společníkem při začátcích cyklistiky. K dispozici je v líbivé zelené barvě, která upoutá pozornost na první pohled. Rám je velikosti 14″ a kola mají velikost palců.


Dobrý den, eshop normálně běží, náš sklad také a dopravci pořád také, takže jsme rádi, že objednáváte, na skladě je pro vás připraveno mnoho skvělého zboží (kvalitní odrážedla, seřízená lehká kola a dětské helmy). Ideální lehké dětské kolo pro začínající cyklisty. Máme skladem za skvělou cenu. Nakupujte u specialistů na dětskou cyklistiku. Lehký duralový rám, výbava SHIMANO 1x účinné jednoduché V brzdy, krásný design a hlavně dobrá váha.


V této kategorii naleznete dětská kola ve velikosti až palců. Jedná se o dětská kola, která se doporučují pro děti od let věku až po let (kategorie palců - v závislosti na výšce postavy). Ve všech podkategoriích můžete vybírat z dívčích i chlapeckých rámů v materiálech dural i ocel. Vhodné pro děti ve věku přibližně až let.


Ať má váš středoškolák horské kolo s pevným rámem. Kolo je ve velmi dobrém stavu. Naše hardtailové modely jsou lehké a výkonné, vhodné pro začínající jezdce a úsporně smýšlející rodiče.

Některé modely v této kategorii mají uzamykatelnou vidlici ovládanou z řidítek. Skvěle jede na silnicích a zpevněných cestách, kde se díky užšímu profilu plášťů a váhy kola chlapec tolik nenadře. Jedině kde si trochu brumlá jsou lesní cesty přes kořeny, ale to je dáno spíše tím, že netuší, že i kdyby měl odpruženou vidlici, bude to drncat stejně. Super lehké dětské kolo palců s vynikajicí váhou 5kg pro děti ve věku od 7-let.


BARVU A PŘÍPADNÉ POŽADOVANÉ DOPLŇKY UVEĎTE DO POZNÁMKY. Při své váze 1kg a kombinaci převodů je připravené odolávat jakýmkoliv terénům. Inzerát dětské lehké kolo Superior F. Popis: Prodáme lehké dětské kolo zn.


Nevíte, jak vybrat to nejvhodnější kolo pro Vaše děti? Vybírejte především podle výšky dítěte - nekupujte zbytečně velký rám s tím, že do něj dítě doroste, když pohodlně nedosáhne na řidítka nebo pedály, jízdu na kole mu akorát znechutíte.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky