úterý 16. července 2019

Chemické odlakování brno

Věnujeme se jak termickému, tak chemickému odlakování. U termického odlakování jsme výhradním distributorem firmy Pyrox. Všechno s vámi probereme a předáme podklady dodavateli, vy tedy nemusíte komunikovat v cizím jazyce. K chemickému odlakování používáme výrobky společnosti Alit. Vnitřní rozměry pece: délka 3m, výška 3m, šířka 2m.


Kontakt Napište nám Práškov. Provádíme chemické i termické odlakování a odstraňování barev. Jako dodavatele využíváme společnosti, které představují technologickou špičku ve svém oboru. Z důvodu poskytování komplexních služeb zákazníkům byla 1. Brno - Prášková lakovna, lakování, komaxit, tryskání. Jsme prášková lakovna s patnáctiletou zkušeností.


Zabýváme se předúpravou a. Společnost DI industrial nabízí povrchovou úpravu pro široké spektrum materiálů a tvarů. Významně se zabýváme povrchovými úpravami - anodická oxidace hliníku a jeho slitin, chemické niklování oceli, mosazi, mědi a hliníku či jeho slitin, galvanické niklování a galvanické zinkování, titanová oxidace. Nejprve je nutné vybrat, kdo poptávku zadává.


Poradíme vám, jak správně ošetřit povrch chemickými prostředky, které mají optimální přilnavost, dlouhou životnost, ochranu proti korozi a jsou šetrné k životnímu prostředí. Zaměřujeme se na chemické technologie a ucelená řešení, pouhý přeprodej chemických přípravků od nás nečekejte. Chemické odlakování se provádí v lázni při stálé teplotě, kde dochází k chemické reakci, která způsobí odloučení nátěru kol od disku. Tato metoda je šetrnější a nedochází zde k odběru materiálu.


Ahoj zabývám se renovacemi motocyklů a nejraději používám mechanicko chemické čištění hliníku. Renova a servis motocyklů Brno. Pomocí přípravků na čištění hliníku vyčístíte povrch do zrcadlového lesku. Aktuální katalog firem v kategorii chemické leštění hliníku Brno.


Hliník zbavíte špíny či zabarvení. Nedoporučujeme klientům, aby se snažili odstranit lak sami. Odlakování provádíme v kooperaci, a to jak chemicky, tak termicky.


Nikdy neodstraní starou barvu tak dokonale, aby se mohlo rovnou lakovat. Ušetřete váš čas a odlakování nechejte na nás. Sháníte zařízení na odstraňování nátěrů či odlakování za studena pomocí chemie? Pak se neváhejte obrátit na naši společnost! Tryskání nebo pískování je opracování různých povrchů, převážně tvrdých materiálů proudem jemných abrazivních částic.


Používá se abrazivní materiál jako ocelové broky. Termické odlakování efektivně nahrazuje časově náročné odstraňování nátěrů a laků z konstrukcí pouhým otryskáním. Náklady na termické odlakování jsou nižší než na odlakování chemické. Proto je pyrolýza ideální metodou pro odstraňování silných vrstev nátěrů.


Termín nalakování: 2-týdny Cena za zjištění nerovnosti disku bude odečtena při provedené opravě. Přelakování barvou dle výběru a bezbarvým lakem je vždy pouze z pohledové strany - s výjimkou práškového lakování, kdy je lakován celý disk.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky