středa 10. července 2019

Výkonná krbová kamna s výměníkem

Krbová kamna s výměníkem na dřevo nebo pelety. Výměník je situován do svislých stran kolem topeniště a vodorovně v příčce před odtahem spalin na výstupu z kamen. Součástí je litinový rošt. Na horní desce je umístěn čistící otvor.


Jsou schopny navíc ohřívat vodu, kterou pak dodává do bojleru, topení nebo akumulační nádrže. Kamna krbová s výměníkem NIKA 6V,jmenovitý výko.

Pokud chcete zároveň ušetřit, být nezávislí na externím dodavateli tepla, chovat se ohleduplněji k životnímu prostředí a zažít i trochu té romantiky a nostalgie, poradíme vám, jak zvládnout dvě mouchy jednou ranou. Výkonná krbová kamna s teplovodním výměníkem. Společnost LaNordica - Extraflame oslavila let od svého založení. Vznikla jako tradiční rodinná firma, jejíž kredit nejen na evropském, ale i světovém trhu neustále stoupá. Kamna s teplovodním výměníkem můžeme doporučit do rodinných domů, kde vytápí více místností, či do restaurací a hotelů.


Při výběru krbových kamen s výměníkem je důležité vypočítat výkon teplovodního výměníku, dle počtu radiátorů, jejich typu, případné akumulační nádrži a způsobu zapojení. S určením výkonu se vždy poraďte s topenářskou firmou. Krbové vložky Kompletní krby Sporáky na tuhá paliva.

Created by Netsimple AstraNet. Teplovodní krbová kamna se zabudovaným výměníkem pro vytápění celého domu úsporně a ekologicky. Kamna s výměníkem TUV dávají sálavé teplo a zároveń ohřívají vodu ve výměníku a umožňují ohřev radiátorů. Kamna nemusí být jen doplňkem interiéru, můžete s nimi vytápět celý dům.


Kvalitní teplovodní výměník předává do vody až tepla. Naše kamna s výměníkem mají dostatek výkonu i pro ohřev užitkové vody. Není nic lepšího, než-li předat ohřátou vodu z teplovodního výměníku krbových kamen do teplovodního oběhu.


Specializovaný eshop na krbová kamna a krby. Rohová krbová kamna , klasická, designová, krbové vložky, ale i kamna s výměníkem. Poradenství při výběru kamen. V nabídce také široká nabídka příslušenství ke krbům a vše pro stavbu krbu. Podle tepelného výkonu a provedení mohou být krbová kamna s výměníkem používána jako vedlejší či hlavní zdroj tepla pro vytápění nebo temperování rodinných domů, chat, chalup, či bytů.


Kalor Marta - peletová kamna s teplovodním výměníkem. Praktická a výkonná krbová kamna s teplovodním výměníkem. Klasický design s moderní technikou. Když se řekne krbová kamna , vybaví se mnoha lidem právě tyto tradiční tvary.


Proporce kamen i estetika hoření zůstávají plnohodnotně zachovány, navíc je ohříván otopný teplovodní systém domu.

Zde jsou instrukce jak povolit JavaScript ve Vašem webovém prohlížeči. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Zatímco klasická krbová kamna stačí připojit na komín, ta s výměníkem musí „ladit“ a „pasovat“ s ústředním topením, případně taky s bojlerem. Aby to celé pak fungovalo, jak má, a aby kamna dlouho vydržela v dobré kondici, je potřeba je správně zapojit.


Připravili jsme pro vás návo podle kterého to určitě. Dvojí dvířka do prostoru pro spalování. Spodní - menší, slouží k zapálení, vrchní - prosklené, slouží k přikládání.


Spojení designových kamen a důmyslného rozvodu tepla do dalších místností plně nahradí tradiční způsob topení. Výměník kamen slouží k ohřevu vody a je tedy možné jej napojit na radiátory, bojlery nebo akumulační nádrže. Vytápění prostor 6m3. Objem výměníku litrů.


Hein Baracca s výměníkem jsou osazena krbovou vložkou Romotop KV 6. Celkový jmenovitý výkon všech kamen Baracca s výměníkem je kW, z toho jmenovitý výkon do vody (radiátorů) je 9. W ( tento výkon by měl přibližně odpovídat výkonu všech zapojených radiátorů). Romotop Alpera F mají sice obdélníkový půdorys , ale mají menší hloubku. I ohniště jako takové je menší. Vzhledem k tomu, že potřebujete kamna s opravdu malým výkonem, přikláněl bych se spíše k modelu F.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky