pátek 12. července 2019

Regulační klapka kruhová

Regulační klapka kruhová

Klapka není klasifikována jako vzduchotěsná. Listy klapky jsou opatřeny silikonovým těsněním. RKKTM 1- regulační klapka kruhová těsná slouží k regulaci průtoku vzduchu nebo k těsnému uzavření kruhového potrubí pomocí škrcení. Nasadíme objímky regulačních klapek , které stáhneme sponou.


Regulační klapka kruhová

Předvrtáme do zdiva otvory o průměru mm pro natloukací hmoždinky pro přichycení regulační klapky ke zdi. Klapky se používají převážně pro jednorázové zregulování průtoku vzduchu do max. Kruhová regulační klapka KSK 12 kovové ruční ovládání - v eshopu e-vetrani. Kruhová těsná regulační klapka KRT-K-10 kovové ruční ovládání.


Přetlaková klapka kruhová PKO. ELEKTRODESIGN ventilátory spol. KSP kruhová škrtící klapka s ručním plastovým ovládáním Kruhová škrtící klapka KSP s ručním plastovým ovládáním se používá pro jednorázové zaregulování vzduchotechnických systémů. V uzavřené poloze zůstává po obvodu listu klapky přibližně volného průtočného průřezu.


Regulační klapka kruhová

Vyznačují se malou stavební. Tento obchod používá cookies a další technologie, abychom mohli zlepšit Vaš zážitky na našich stránkách. Klapky RKKM jsou tvořené tělesem, listem a ovládacím mechanizmem (ruční ovládání, příprava na servopohon, servopohon 230V nebo 24V). Uzavírací klapky RKKM jsou určené pro. KSK kruhová škrtící klapka s ručním kovovým ovládáním Kruhová škrtící klapka KSK s ručním kovovým ovládáním se používá pro jednorázové zaregulování vzduchotechnických systémů.


Elektrická vzduchová klapka KRA 1průměr 160mm pro instalaci do kruhového větracího a ventilačního potrubí. C bez prachu, mastnoty, chemikálií i dalšího znečištění. Tělo a list klapky jsou.


REGULAČNÍ KLAPKA KRUHOVÁ RKK - DN. O(P) - R (S) VZDUCHOTECHNIKA A KLIMATIZACE CZ BRNO, spol. OK-Hranatá klapka s kruhovým připojením. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. OKC Ovládání regulační klapky, kovové: 10. Regulační a uzatvárací klapka - kruhová. Montáž: Používá se nasunutím do roury příslušného průměru. Výhodou při montáži je malá stavební délka, vysoká tuhost a těsnost spoje s potrubím.


Regulační klapka kruhová

Nabízíme i klapku uzavírací těsnou, která má středový list opatřen těsnící gumou. Pomocí uzavírací klapky těsné je možné prakticky uzavřít proud vzduchu ve vzduchovodu. Náš e-shop funguje bez omezení. Zásilky odesíláme pomocí všech dopravců a stále trvá také možnost osobního vyzvednutí e-shopové objednávky v naší výdejně ve Vysočanech.


Zpětná klapka do systémů větrání s rekuperací tepla, kterou lze použít pro sání i výfuk (nutno otočit správný směrem). Při vypnutí systému zabrání proudění vzduchu z domu ven a obráceně.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky