čtvrtek 25. července 2019

Ciko komíny zkušenosti

Stavba komínu byla komplikovaná. Po této zkušenosti ale nechci mít již s CIKO komíny nic společného! Chtěl bych komín třívrstvý.


Kolik stojí komín od shiedelu, heluzu, ciko , ekokomíny atd si každý snadno zjistí. Při nižších okolních teplotách (do 10°C) se doba mezi dokončením montáže a uvedení do provozu výrazně prodlužuje ( 5-dní )! Já bych měl totožný dotaz a také zvažuji zda Ciko , či Schiedel. Prý údajně Schiedel má lepší matroš, ale to je možná jen prodejní blábol.


Zajímám se o dlouhodobé zkušenosti s Ciko komínem, či podobným. Prosím tedy také o Vaše zkušenosti. Ahoj, já mám komín od firmy CIKO , ještě jsem netopil, ale kamarád zedník má zkušenosti s Schiedel a Ciko a říkal, že Ciko se mu zdají lepší a ještě vyšel o dost levněji.


Ciko komíny zkušenosti

Jestli je to pravda, po tom jsem se. Systém tvoří šamotová vložka, tepelná izolace a keramická tvarovka obvodového pláště. Tento komínový systém si již od počátku vybudoval silnou pozici na trhu pro unikátně řešené cihelné tvarovky obvodového pláště, tak typické pro komíny firmy CIKO (CIhelné KOmíny ). Komíny CIKO 3V UNIVERSAL. V následujících letech společnost CIKO s. Zároveň jsme rozšířili sortiment izostatických komínových vložek a příslušenství a celou tuto produktovou skupinu nazvali CIKO SANATEC.


Použití izostatických hrdlových vložek přináší maximální odolnost vložkovaného komína proti působení agresivních kondenzátů v kombinaci s vysokými teplotami spalin a případně i přetlakovým provozem. Plzeňský, Karlovarský, Ústecký kraj (mimo Šluknovsko), západní část Středočeského kraje a Hl. Mám s tím stejné zkušenosti , CIKO je méně kvalitní kopie Schiedlu. Na náš rodinný baráček jsme si vybrali Schiedel Absolut.


Když jsem vybírala komín, hleděla jsem především na kvalitu a záruku a to Schiedel splňoval, další co vedlo k Schiedelu bylo to, že jsou na evropském trhu už hodně dlouho, kdežto ostatní jsou. Založení komínového systému CIKO 3V UNIVERSAL nebo CIKO PRAKTIK. Jedná se o zjednodušenou ukázku, před vlastní stavbou komínového tělesa doporučujeme důkladn. Výrobce a dodavatel keramických a nerezových komínových systémů CIKO , které nabízí řešení pro odkouření libovolného spotřebiče a všechny druhy paliv. Pripájam links, ktoré sú dôkazom, že komíny CIKO skutočne disponujú aj keramickým komínom prispôsobeným na nútený odťah spalín.


Id 7dokazuje triedu P id 7zasa teplotnú triedu zaručujúcu použitie aj vykurovacieho telesa na tuhé palivo. Konjugáciou oboch certifikácií je absolútna univerzálnosť spalinovej cesty. V současné době budou naše maloobchodní prodejny Ploskovice a Merboltice sloužit pouze jako výdejní místa pro e-shop, jehož provoz není nijak omezen a telefonní objednávky.


Ciko komíny zkušenosti

Má někdo prosím praktické zkušenosti s komíny od slovenského výrobce stadreko. Animace přívodu vzduchu na hoření komínovým systémem CIKO TEC. Vzduch se při průchodu komínem předehřívá a může tak zvyšovat účinnost spotřebiče.


Hlavním úkonem při rekonstrukcích komínu je výměna starých součástí za nové. K tomu se hodí kvalitní komínové prvky CIKO. Ty jsou vyráběny především z nerezových materiálů.


Mezi sortimentem najdete například připojení sopouchu, čistící komínové díly nebo vložky. Jsou vyráběny s ohledem na snadnou montáž. Našim zákazníkům můžeme nabídnout bohaté zkušenosti v oblasti. SANATEC – unikátní vložkování komínů izostatem, Instalace - TZB,.


Na základě letitých zkušeností vám nabízíme komíny značek Schiedel,. BLK komíny , CIKO komíny , EKO komíny Ricomgas komíny , kovové komíny. Kominictví Hlavín provádí.


Těší nás, že Vám můžeme nabídnout kvalitní komíny a komínové příslušenství za zajímavé ceny.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky