pondělí 29. července 2019

Elektrokotel protherm prodam

Prodám použitý elektrokotel Protherm Rejnok. Regulace teploty v místnosti je pomocí pokojového termostatu. Pár slov o obchodu či obchodníkovi: Registrujte si u nás zdarma vlastní obchod a využijte. Podle předešlého majitele byl používán cca roky a je funkční.


Bohužel při manipulaci došlo k poškození ve spodní části viz. Pro kutila by to ale neměl být problém opravit. Kotel je ve velmi dobrém technickém stavu.


Ostatní - Prodam elektrokotel bazar. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. Nabídka kondenzačních kotlů.


Používáme cookies a sledovací technologie třetích stran k zapamatování vašich preferencí, k měření a analýze pou. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru. Důvod prodeje - přechod na jiný způsob vytápění. Po trase Jičín - Liberec rád dovezu.


Prohlédněte si aktuální inzeráty elektrokotel protherm. U nás najdete, co potřebujete. Chcete prodat nepotřebné zboží? Inzerce na bazaru je zdarma.


Všechny informace o produktu Kotel Protherm Ray 24K, porovnání cen z internetových obchodů, hodnocení a recenze Protherm Ray 24K. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Závěsné provedení, postupné spínání výkonu, 3-6-9kW, veškeré bezpečnostní prvky, možné nastavení teploty, zobrazení teploty a tlaku otopné vody, diagnostika, vestavěné oběhové čerpadlo, odvzdušňovač.


Nový elektrický sporák Amica. Ventily, šoupata, kohouty, šroubení. Teplovzdušná kamna 15kW. V případě zájmu pište pouze sms. Pre maximálnu úsporu nákladov a optimálnu prevádzku, konzultujte výber vhodného vykurovania s vaším montážnym a servisným technikom (sieť partnerov Protherm ). Chalupáři ale i baráčníci pozor!


Elektro - Elektrokotel bazar. Použitý jen část jedné sezóny. Závěsné elektrokotle RAY nabízí moderní vytápění bytů a rodinných domů. Provoz kotle je velmi jednoduchý a tichý. Moderní elektrokotle jsou bezhlučné, malých rozměrů, nízké hmotnosti a jejich provoz je poměrně bezpečný i ekologický.


V chladných obdobích, kdy primární zdroj nevytopí objekt na tepelnou pohodu, zapojí se také elektrokotel. Spoľahlivé riešenia Protherm pre vykurovanie a ohrev vody – plynové kotly, elektrické kotly, solárne systémy, či regulátori.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky