středa 24. července 2019

Vrtané studny prostějov

Naší cílovou skupinou zákazníků jsou převážně majitelé chat, rodinných domů a jiných komerčně využívaných objektů. Zaměřujeme se převážně na vrtné práce v oblasti hydrogeologie a realizaci vrtů pro tepelná čerpadla. Máme spolupracovníky na. Provádíme vrtané studny včetně instalace čerpací techniky a vodáren.


Vrty pro tepelná čerpadla vystrojení GEROtop, dále instalujeme tepelná čerpadla zn. Viessmann, podlahové vytápění, kompletní topný systém.

Získejte cenové nabídky zdarma. Vrtané studny – Prostějov. Poptejte šikovného řemeslníka na Nejřemeslnících.


Není zapotřebí nákladného odvážení zeminy ani jiné terénní úpravy. Vrtání studny pro vás nemusí být noční můrou. Neváhejte tedy a obraťte se skrze naše stránky na nejlepší řemeslníky a. Majitelé domů, výrobních provozů, chat, zahrádek, starostové obcí, rozhodli jste se mít vlastní zdroj podzemní vody - vrtanou studnu?


Jsme specialisté na získávání podzemní vody, pomůžeme Vám získat vodu na Vašem pozemku a vybudovat vlastní studnu-vrt.

Proč volit právě vrtanou studnu. Vydatnost zdroje je řádově vyšší než u kopané studny. Rychlé provedení (samotné vrtání 1-dny).


Kvalitní, a především vydatný vrt vyžaduje hned od počátku profesionální přístup a provedení. Studny a recenzí z vašeho okolí. Naše firma Vám jej prostřednictvím našich zkušených zaměstnanců zajistí „na klíč“, od návštěvy našeho pracovníka přes samotné provedení vrtu až po vyřízení. K uvedené částce je tak třeba připočítat dalších několik tisíc korun za ponorné čerpadlo do vrtané studny. Jak ušetřit na stavbě vrtané studny ? Realizace vrtané studny je příkladem projektu, kde je výraznější úspora poměrně obtížná.


Vrty nebo vrtané studny se na rozdíl od studní čistí jinak. Je zde možnost využití čerpadla, nebo pomocí airliftu. Voda musí byt odčerpána.


S čištěním vrtu ( vrtané studny ) můžou nastat problémy, lze těžko odhadnout množství a velikost sedimentu s možným poškozením konstrukce vrtu. Hloubka některých vrtů může. Průměr studny Průměr vrtané studny není příliš rozhodující.


Hydrogeologové s vysokoškolským vzděláním byli v Krkonoších na vysokohorských realizacích fy KODEK příjemně překvapeni, jak obrovské množství vody dávají vrty o průměru cca 1– 1mm.

Oni byli dříve zvyklí pouze na 3mm. Zkušenou firmu na vrtané studny poznáte podle toho, že je schopna po obhlídce terénu a znalosti dané lokality říci v kolika metrech se nachází hladina spodní vody. K tomu se připočítá cca m podvrtání pod hladinu spodní vody a jednoduchým výpočtem dostanete finální cenu za dílo ( vrtané studny ). V posledních letech jsme realizovali stovky zdrojů pitné vody pro zásobování rodinných domů, chat, provozoven i celých obcí.


Pokud kvůli stavebním pracím potřebujete snížit hladinu podzemních vo nabízíme řešení. STUDNY PRO SNIŽOVÁNÍ PODZEMNÍCH VOD. V okolí problémového místa vybudujeme dočasně několik studen a čerpáním pak toto místo odvodníme.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky