pátek 5. července 2019

Ptáček velkoobchod

Voda, topení, plyn, obnovitelné zdroje. Nabízíme celorepublikové pokrytí, velkoobchodní pobočky s kompletním sortimentem TZB, samoobslužné prodejny pro rychlý nákup a specializovaná studia koupelen se vzorovými koupelnovými kójemi. Poskytujeme komplexní řešení pro rodinné domy, hlavní. V široké nabídce společnosti. Najväčšia predajná sieť voda, kúrenie, plyn, kúpeľne.


Ponúkame celorepublikové pokrytie, veľkoobchodné pobočky s kompletným sortimentom TZB, samoobslužné predajne pre rýchly nákup a špecializované kúpeľňové štúdiá so vzorovými kúpeľňovými kójami. Slovenské pobočky Údaje o vašej polohe nie sú skladované. Ptáček Premium koupelnové studio. Prihláste sa k odberu spravodaja.


Vše přehledně zpracováno naleznete v našem katalogu krbů a kamen. Navštivte naše pobočky! Praha - Jinočany - Velkoobchod. Mimořádné upozornění pro zákazníky: Pozor!


Omezení provozu: Z důvodů aktuální situace ohledně Covid-všechny naše velkoobchodní pobočky i instalatércentra nadále fungují v omezené provozní době, koupelnová studia jsou od 14. Našou konkurenčnou výhodou sú najrozsiahlejšie skladové zásoby a úplný sortiment z oblasti kúrenie - plyn - voda - inžinierske siete - sanita. Naša ponuka zahŕňa nie len úplný sortiment v oblasti kúrenie – plyn – voda – inžinierske siete – sanita, ale tiež služby s tým spojené, teda spracovanie aktuálnych informácii o ponuke tovaru, cenníky v tlačenej i elektronickej podobe, poradenstvo v obore, školenia o novinkách v obore, rozvoz tovaru podľa požiadavkou, atď.


Největší galerie koupelen v ČR. TOPENÍ – PLYN – VODA – INŽENÝRSKÉ SÍTĚ – SANITA v České republice a na Slovensku. V zájmu ochrany zdraví nás všech průběžně reagujeme na aktuální situaci a jsme rádi, že opatření se postupně uvolňují. I nadále doporučujeme sledovat aktuální stav ve sdělovacích prostředcích i na našich webech. Nečekejte uznání, ani peníze.


Ponižování na denním pořádku. KÚRENIE – PLYN – VODA – INŽINIERSKE SIETE – SANITA v Českej republike a na Slovensku. Je největším odborným velkoobchodem v oblasti TOPENÍ - PLYN - VODA - INŽENÝRSKÉ SÍTĚ - SANITA. Dizajn pre kúpeľne, inšpirácie do kúpeľne. PTÁČEK - velkoobchod , a. Váš požadavek bude vyřízen nejpozději do třech pracovních dnů.


Data jsou zpracována podle vnitřních pravidel provozovatele portálu. Velkoobchod Naše nabídka zahrnuje nejen úplný sortiment z oblasti topení – plyn – voda – inženýrské sítě – sanita, ale také služby s tím spojené, tedy zpracování aktuálních informací o nabídce zboží, ceníky v tištěné i elektronické podobě, poradenství v oboru, školení o novinkách v oboru, rozvoz zboží dle požadavků atd. Jde o úspěšnou rodinnou firmu, kde působí i další rodinní příslušníci a která si drží odstup od médií. Působí také na Slovensku a je sdružená mezi dalšími evropskými. Predaj a výdaj tovaru je neprerušený.


Vážení zákazníci, v záujmu ochrany zdravia nás všetkých sme prijali opatrenia, v ktorých priebežne reagujeme na aktuálnu situáciu – odporúčame sledovať aktuálny stav prostredníctvom médií. Plný sortiment, celorepublikové pokrytí a profesionální. Zajišťujeme velkoobchodní a maloobchodní prodej v oblasti topení, plynu, vody, inženýrských sítí a koupelen v České republice a na Slovensku.


Nabízíme kotle, ohřívače, radiátory, zásobníky, podlahové vytápění, topidla, tepelná čerpadla, konvektory a solární kolektory. Novinky ze světa Akademie. Veľkoobchodný a maloobchodný predaj kúrenárskej techniky.


Ptáček velkoobchod

Ponuka kotlov, krbov, kachlí, ohrievačov, radiátorov, podlahového.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky