úterý 30. července 2019

Spojka kompresoru klimatizace octavia 2

And then it is not possible without taking off -cavat (sheep) to change the cooler climate - Duration: 10:03. Ahoj, mám manuální klimatizace a přestala přes zimu šlapat. Je naplněná ale prostě nesepne spojka kompresoru. Když sepnu talčítko tak se normálně rozjedou sahary.


Tak se chci zeptat jestli to někdo má a jestli je opravdu spojka špatná a nemůže tam být nic jiného?

Obrovský výběr originálních Spojka kompresoru klimatizace pro SKODA OCTAVIA Nejlepší ceny nejkvalitnějších dílů, a k tomu slevy Rychle! Get without the ads. Skip trial month free. Unsubscribe from georgo405?


Opravy spojek kompresorů klimatizace. Specialisté na opravy spojek kompresorů autoklimatizace. Opravujeme kompresory autoklimatizace u vozidel všech typů.


Spojka je důležitou součástí autoklima kompresoru.

Její dobrá kondice je předpokladem k dobrému a kvalitnímu chlazení autoklimatizace. Fabia 5J, Octavia 1Z, Roomster 5J, Yeti 5L, kompresor klimatizace s. Autor dotazu: Značka, model: Škoda Octavia. Chci se vás zeptat, jestli lze kompresor nějak rozhýbat? Nejčastější a téměř jedinou závadou kompresoru klimatizace typu SD-7-Vje vadná elektromagnetická spojka.


Prodám kompresor klimatizace na Škodu Octavii II 1. Vybírat můžete z kondenzátorů, chladičů klimatizací, senzorů tlaků, kompresorů a dalšího příslušenství. Náš e-shop eviduje až desítky tisíc položek skladem. Využijte naší nabídky a zařaďte se mezi naše. Elektromagnetická spojka kompresoru klimatizace na Škoda Octavia za nejlepší cenu. Sháníte elektromagnetickou spojku kompresoru klimatizace na Škoda Octavia ? Autopes zašle přesně mířenou poptávku nejlepším prodejcům nových náhradních dílů na Škoda Octavia za Vás.


Prodejci kteří elektromagnetickou spojku kompresoru. Ta při havárii nebo zadření kompresoru přeruší pohon vnitřní části. Toto přerušení pohonu je nevratné.


Při opravě kompresoru je potřeba výměna takto přerušené části spojení.

Dle konstrukce je také osazována do klima kompresoru protirázová ochrana. Silenbloky či pružné elementy spojující pohon od řemenu do. Kompresory klimatizace (klimakompresor) a spojky klimatizace Zobrazit popis kategorie Skrýt popis kategorie Správná funkce kompresoru je důležitá pro spolehlivý pohyb chladicího média v celém systému klimatizace. OK ještě se stávalo že spojka se povolila a spadla z kompresoru pokud tyhle dvě věci budou OK muže být ještě zádrhel ve svorkovnicích řj ventilátorů a manuální klimy ta drží.


Odpoj konektor na klimakompresoru co vede do elektromagnetu a změř odpor vinutí. Měl jsem přerušené vinutí na elektromagnetu. Origoš stojí kolem cca 4tis kč ale da se koupit i náhrada made in Čina za.


Výměna oleje v klimakompresu není potřeba, toto dělaji jen ty rádoby strojky v servisech, bohužel po této nové náplni mě klimakompresor odešel, natlačil tam automat více oleje než měl.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky