pátek 5. července 2019

Chemické odlakování praha

Lakováni disků kol, renovace ALu disku Praha , rovnání disků, chemické odlakování disků, oprava, lakovaní, komaxit, Akryl, prášková lakovna, pískování. Ceník lakování disků kol, levné lakování disků, nejlevnější, renovace disků kol, práškové lakování, rovnání disků. Touto metodou lze odstranit většinu ze známých barev, ze všech druhů kovových povrchů, např. Stříkání disků, lakování disku, oprava alu kol, rovnání disků, praha , příbram, beroun, český bro písek, milevsko.


CHEMICKÉ ODLAKOVÁNÍ Jedná se o chemické (alkalické) odlakování barev, vhodné pro další lakování, či jinou antikorozní úpravu materiálu, spojenou s repasováním nebo jinou úpravou povrchů kovových dílů. Jako dodavatele využíváme společnosti, které představují technologickou špičku ve svém oboru. Kosmetický autoservis Praha.


Za tuto dobu jsme již dokázali obsloužit velkou spoustu zákazníků a opravit množství poškození jejich vozů. Díky mnohaletým zkušenostem v oboru oprav a. Odstraňování nánosů barev ( odlakování ) ze závěsové techniky, skidů a roštů termickou cestou. Chemické odlakovací technologie – odstraňování nátěrů pomocí alkalických, kyselých nebo organických látek. Výroba jakýchkoli lakovacích přípravků nebo roštů na přání zákazníka, oprava poškozených dílů. Provádíme tryskání jemným abrazivem a korundem, balotinování (tryskání nerezi), žíhání a termické odlakování kovů a ocelových konstrukcí.


Přelakování barvou dle výběru a bezbarvým lakem je vždy pouze z pohledové strany - s výjimkou práškového lakování, kdy je lakován celý disk. Termín nalakování: 2-týdny Cena za zjištění nerovnosti disku bude odečtena při provedené opravě. Arena Comet Service Cleaning Shops - Termické odlakování , odstranění barvy z kovů. Po kontrole kvality dodáme poté díly zbavené. Následně odstraníme zbytky laku vysokotlakou vodou a naneseme pasivace na ochranu dílů.


ATOMO PROJEKT - Váš spolehlivý partner pro povrchové a tepelné úpravy kovů (tryskání, žíhání, odlakování , odrezování). Po oplachu se díly konzervují pasivačními přípravky s různou dobou protikorozní ochrany dle konkrétních potřeb zákazníka. PRÁŠKOVÁ LAKOVNA – Rogi ( Praha ) Prášková lakovna ROGI ( Praha – Vestec) – Nejmodernější PRÁŠKOVÉ LAKOVÁNÍ inovovanou technologii pro automatickou i ruční aplikaci barvy. Nabízíme postřikové odmašťovací stroje a technologická zařízení a přípravky pro černění, fosfátování, odmašťování, leštění a chemické povrchy nerezové oceli. Rovnání a opravy disků z lehkých slitin, včetně magnesia věnujeme velkou péči a naši technologii zdokonalujeme průběžně již přes let.


Zajišťujeme dovoz chemických směsí pro povrchovou úpravu kovů a odlakování. Zařizujeme po dohodě povrchové úpravy disků, šetrné chemické odlakování , práškové nástřiky, lakování i leštění u našich subdodavatelů. V našich možnostech je i drobné. Stříkání, oprava disků kol, lakování, veteráni, rovnání disků kol, chemické odlakovaní disků, rámy, vidlice, řidítka, nádrže, pískování. Nemá váš automobil dokonalý lak?


Pokud se na něm objevují různé defekty, můžete je zkusit odstranit pomocí leštěnky. Kontakty na Atomo Projekt s. Specializujeme se na povrchovou úpravu kovových dílů od nejmenších po rozměrné přístrojové skříně. Máme radost, že můžeme nabídnout další službu - chemické odlakování. Vnitřní rozměry pece: délka 3m, výška 3m, šířka 2m. Jedinečné spojení odlakovny a lakovny na jednom místě ušetří čas vám i nám :-).


Nezoufejte a navštivte UNITED-C autolakovnu v Praze která zajišťuje expresní kosmetický autoservis. Mezi konkurencí se snažíme vyčnívat otevřeným jednáním bez nereálných slibů, nadstandardní kvalitou provedení díky vlastním profesním dílnám a odbornou kvalifikací podloženou dlouholetou historií firmy. Teď k samotnému odlakování.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky