pátek 26. července 2019

Radik line vertikal

RADIK LINE VERTIKAL - M model is a vertically aligned panel radiator with a profiled front panel. It enables a bottom middle connection to pressurised heating systems. It is equipped with connections with a G½ inside thread. There are two upper and two lower hangers welded at the back side of the radiator.


RADIK LINE KLASIK is a steel panel radiator in KLASIK version and in LINE version which allows left or right side connection to the heating system circuit. It is intended for heating systems which are gravity or pressure fed. Two upper and lower hangers are welded at the back of the radiator. Design radiator KORATHERM VERTIKAL represents a modern design combined with an effective way of heat emission to the heated room. Its front panel produces a high share of radiant heat thus evoking a feeling of thermal comfort.


It is designed for two-pipe pressurized heating systems , the heating profiles are aligned vertically, the connection to the heating system is side from the top down. Jeho konstrukce umožňuje spodní středové připojení na otopnou soustavu s nuceným oběhem. Je vybaveno celkem vývody s vnitřním závitem G½.


RADIK KLASIK is a steel panel radiator in KLASIK version which allows left or right side connection to the heating system. KORATHERM VERTIKAL - M Designová otopná tělesa se svisle orientovanými profily a spodním středovým připojením Provedení HORIZONTAL Designová otopná tělesa se spodním připojením zdola dolů nebo se spodním středovým připojením, otopné profily orientovány vodorovně. Моделът radik line vertikal - m представлява отвесно ориентирано панелно тяло с щампован челен панел.


Конструкцията му позволява долно централно свързване към отоплителна система с принудителна циркулация. Ze zadní strany jsou přivařeny dvě horní a dolní příchytky. Designové otopné těleso KORATHERM VERTIKAL představuje moderní design spojený s efektivním způsobem sdílení tepla ve vytápěné místnosti.


Jeho čelní plocha zvýrazňuje sálavou složku tepla a navazuje tak pocit tepelné pohody. Its design allows for bottom middle connection to a pressurised heating system. RADIK PLAN VERTIKAL - M Guidelines for ordering are described on page 73. Изпълнение vertikal Отвесно ориентирани отплителни тела.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Deskové radiátory KORADO LINE VERTIKAL – M – čelní deska s prolisy, svislé provedení, spodní středové připojení. Upevnění radiátoru je již zahrnuto v ceně.


Radik line vertikal

Zůstaňte v bezpečí a chraňte své zdraví. Projděte si naše materiály o tom, jak tuto situaci zvládnout. RADIK LINE PREMIUM Svisle orientované deskové otopné těleso s variabilním připojením a hladkou čelní deskou s jemnými vertikálními prolisy Model RADIK LINE PREMIUM je svisle orientované deskové těleso. Korado LINE Vertikal najdete a porovnáte na Srovnanicen. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů.


Nově přehlednější a rychlejší. Otopná tělesa KORADO PLAN PREMIUM VERTIKAL M - svislý radiátor s jemnými prolisy a variabilním připojením, řešení při ušetření prostoru. Jeho konštrukcia umožňuje spodné stredové pripojenie na vykurovaciu sústavu s núteným obehom.


Radik line vertikal

Vykurovacie telesá RADIK VERTIKAL ponúkajú zaujímavé riešenie do každého vykurovaného priestoru, kde sa okrem úžitkových vlastností kladie dôraz aj na vzhľad a dizajn. Toto otopné těleso nabízí zajímavé řešení pro každý vytápěný prostor, kde je kladen důraz kromě užitných vlastností i na vzhled a design.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky