středa 24. července 2019

Komínový startér

Komínový startér

Použití: Do komínu nasypeme příslušné množství dřevěného uhlí. Zapálíte pevný podpalovač na nehořlavé podložce nebo přímo na palivovém rošt uvnitř grilu a startér postavte nad. Grilovací rošt tmavá ocel cm. Pokračovat v nákupu Přejít do koší.


Komínový startér

Díky startéru rozpálíte uhlí rovnoměrně a bez použití tekutého podpalovače. Do nádoby nasypeme potřebné množství briket z dřevěného uhlí, zapálíte podpalovací kostky a vložíte do spodní. Je vyroben z kvalitní oceli a vybaven pevnou dřevěnou rukojetí. Jeho pyramidová konstrukce roštu způsobuje správné a nejefektivnější nasměrování ohně rozdělaného pod dřevěným uhlím nebo briketami.


Položte nejprve tři zapálené podpalovací kostky na palivový rošt a na ně teprve postavte komín. Jakmile budou brikety potaženy slabou vrstvou popela, rozprostřete je na palivovém roštu. Velmi rychle s ním připravíte brikety na optimální rozžhavení a gril je tak rychle přepraven k použití.


Startér slouží ke snadnému a bezpečnému rozžhavení dřevěného uhlí nebo briket před grilováním. Po několika minutách již je možno přesypat rozžhavené uhlí či brikety do grilu a zahájit grilování. Postup: startér naplňte potřebným množstvím briket nebo dřevěného uhlí dvě kostky pevného podpalovače p. Postup: - startér naplňte potřebným množstvím briket nebo dřevěného uhlí - dvě kostky pevného podpalovače položte na pevný nehořlavý podklad nebo přímo na. V tom případě využijte naší skvělou nabídku na praktický startér briket, s jehož pomocí rychleji rozpálíte a přenesete brikety na gril. Stačí jen pár kostek tuhého podpalovače, komínový nástavec naplnit spávným množstvím uhlí nebo briket, vše ostatní již půjde samo.


Komínový starter vás těchto problémů nadobro zbaví! Vďaka štartéru rozpálite uhlie rovnomerne a bez použitia tekutého podpaľovača. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Máte zájem o nákup KOMíNOVý PODPALOVAč - STARTéR SET?


Nakupte ho v našem grilcentru – první Weber world prodejně v Praze. Další slevy dílny na Kupi. Nepoužívejte startér se stolním nebo malým přenosným grilem na dřevěné uhlí. Udržujte startér mimo dosah dětí a domácích zvířat. Startér používejte pouze k zapálení briket určených ke grilování.


Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Nejlevnější e-shop Nippon CEC - domácí spotřebiče. Zboží za akční ceny, slevy. Postup: štartér naplňte potrebným množstvom brikiet alebo dreveného uhlia dve kocky pevného podpaľovače položte na pevný nehorľavý podklad alebo priamo na palivový rošt vnútri grilu podpaľovač zapáľte a štartér postavte nad horiace kocky.


Rozžhavení dřevěného uhlí nebo briket před grilováním je možné urychlit v tomto speciálním tzv. Jeho používání je samozřejmě zcela bezpečné a jednoduché – vložené brikety se zapálí, proud vzduchu ze spodní části je rychle rozžhaví na požadovanou teplotu a pak se jen přesypou do grilu. Košík Kontakt Můj účet Kategorie.


Komínový startér

Vyberte si kategorii Sle.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky