čtvrtek 25. července 2019

Chrlič dešťové vody

Chrlič pro sběr dešťové vody. Otevřením výklopky přestane voda odtékat do další části svodu a vytéká do sběrné nádoby. Jedná se o příslušenství k okapovému systému mezi které patří také kolena, rohy, háky, svodové trubky a kotlíky, objímky pro okapové svody.


Registrujete-li se, získáte trvalou slevu na Vaše nákupy. Zajišťuje odvod dešťové vody z okraje střechy nebo okapového žlabu do dostatečné vzdálenosti od budovy.

Nahrazuje tak do jisté míry okapovou rouru. Fasáda, chrlič dešťové vody a terasa a. S příchodem jara se konečně zase přesunuly. Heissner bronzový chrlič vody ve tvaru ryby je vyroben z polyresinu odolného vůči UV záření a povětrnostním vlivům.


Je mrazuvzdorný a odolný proti. Nákup bez rizika: dní na vrácení. Okapové systémy Marley vyrobené společností GLYNWED.

Pozinkované okapové systémy, žlaby, svody, příslušenství. Otevírací a zavírací odbočka dešťové vody do sudu. Nabízíme klapky do sudu, odvaděč dešťové vody , okapový chrlič , nebo svodová odbočka do sudu to vše je v této kategorii v různých průměrech. V těchto klapkách není zabudované síto proti padajícímu listí a nečistotám, je velice odolné při každodenním otvírání a zavíraní. Zambelli technický poradce ukazuje krok za krokem, jak se odborně montuje výklopná klapka.


Specializovaný internetový obchod s širokým výběrem okapových systémů s příslušenstvím. Plastové okapy, pozink okapy, barevné lakované okapy, Lindab Rainline, Satjam Niagara a další. Dešťová voda – sběr, uchování a využití dešťové vody. Proč podzemní plastové nádrže? Filtr odstraní všechny hrubší nečistoty.


Ochráníte tak čerpadlo před nasátím mechanické nečistoty a ve vodě nebude zahnívat listí, jehličí nebo mech, čímž zvýšíte trvanlivost vody. Zahnívání biologických nečistot v nádrži může způsobit také nepříjemný zápach nebo zabarvení vody. Zachytávač vody z pozinkovaného plechu - pro sběr dešťové vody.


Sudový odtok se instaluje do okapového svodu. Otočením sklopné části můžeme regulovat odtok vody do kanalizace nebo např.

Vyrobeno z polyresinu, odolného vůči povětrnostním vlivům. Rozměry: 2x 1x 1mm Art. Na kovový okapový svod DN - DN 100.


Průměr chrliče odpovídá průměru použitého svodu: mm, 1mm, 1mm. V středověku, hlavně v době slohu gotického, stavěly se střechy velmi vysoké a příkré a to hlavně proto, aby dílem s charakterem celé do výšky se pnoucí stavby souhlasily, dílem také z příčin klimatických, aby totiž sněhová a dešťová voda snáze mohla odtékati. Z nádrže je voda pomocí zmíněného plovoucího odběru, tedy sání vody z bezpečně čisté vrsty užitkové vody , čerpána samonasávacím vícestupňovým čerpadlem do systému užitkové vody. Existují varianty sběračů dešťové vody bez filtru nebo s filtrem, který do sudů a nádrží nepustí hrubé nečistoty.


Zvolit si můžete také typ pro rychlomontáž bez nutnosti demontáže svodu, zde patří sběrače vody plastové automatické. Nemusíte se bát přetečení nádrže, konstrukce lapačů tomu automaticky zabraňuje. Odvaděč vody může být používán např.


Je součástí okapového systému z pozinkovaného plechu. Součástí systému jsou všechny další dostupné komponenty, kolena, žlaby, spojky apod. Rozvinutá šíře plechu 2mm = průměr žlabu 1mm. Sběrače dešťové vody slouží k odvodu vody stékající okapovým systémem většinou do připravených nádob na sběr dešťové vody.


Některé jsou vybaveny hadicí, další jsou připraveny pro zamezení přetečení nádoby. V nabídce máme i speciální proti zamrznutí vody.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky