čtvrtek 18. července 2019

Viadrus kontakt

Vážení zákazníci, i v rámci EU platí, že jednotlivé země mají problematiku vytápění řešenu vlastními zákonnými normami. Z toho důvodu nemusí výrobky značky VIADRUS dovezené do České republiky z jiných zemí odpovídat zákonným normám platným na českém trhu. Zastupnik za Hrvatsku: Tehno-dom d. Firma VIADRUS zastrzega sobie prawo wprowadzania zmian.


Materiały fotograficzne nie stanowią oferty w rozumieniu Kodeksu cywilnego i mają charakter wyłącznie informacyjny i poglądowy. Wygląd produktów prezentowanych na stronach może różnić sie od wyglądu rzeczywistego.

Wyposażenie dostarczanych urządzeń jest opisane w. VIADRUS je također proširio portfelj kotlova i radijatora tako što je dodao liniju novih proizvoda – peći na drva i peći na pelete. VIADRUS kotlovi i radijatori su jedni od najbolje prodavanih proizvoda u industriji grijanja u Srednjoj Europi. Prodaju se u više od zemalja diljem svijeta. Naš je cilj povećati broj tržišta na. Set za pretvorbu kotla Viadrus Uu Viadrus A0C.


Zde máte jedinečnou možnost na jednom místě online nakoupit výrobky Viadrus za akční nebo výprodejové ceny přímo z výrobního závodu. Bude se jednat zejména o kotle na tuhá paliva a plynové kotle.

Dále pak litinové radiátory v moderním i retro designu. Produkty s dopravou ZADARMO Čerpadlá Príslušenstvo a náhradné diely k čerpadlám Ovládacie jednotky čerpadiel Zvýhodnené čerpacie sety Domáce vodárne Tlakové nádoby Fltre na vodu Kanál, odpa tvarovky, drenáž Rúry (voda, ÚK, plyn) a fitingy ALCAPLAST Kotly Plynové kotly Kotly na tuhé palivo VIADRUS PROTHERM Bobor Elektrické kotly Termostaty Komíny, odťah spalín. Tabulka produktů Viadrus. Free shipping by ordering over. Přihlaste se k odběru novinek našeho e-shopu.


Novinky e-mailem Doporučte nás Napište nám. Viadrus UD je savršen općenamjenski kotao za povoljno grijanje krutim gorivima za stambene kuće i manje zgrade. Kotao je napravljen za toplinsku učinkovitost od 1do 5kW. Hercules Uje pirolitički, lijevano-željezni kotao na kruta goriva s dizajnom za ručno punjenje za ekološko gorenje drveta, kamenog ugljena, mrkog ugljena i briketa od kamenog ugljena.


VIADRUS UEconomy je lijevano-željezni pirolitički kotao na kruta goriva s ručnim punjenjem za ekološko sagorijevanje drva. Izvedba ložišta omogućuje izgaranje goriva prirodnim putem, odvodom dimnih plinova bez podrške ventilatora, u sustavima tople vode s prirodnom i prisilnom cirkulacijom medija za grijanje. Zde najdete kontakty a telefonní číslo společnosti VIADRUS a. VIADRUS je tradičním ryze českým výrobcem tepelné techniky a jeho vyráběný sortiment se vyznačuje vysokou kvalitou a vysokou životností.


Výrobní program tvoří kotle na tuhá paliva, plyn a olej, litinové radiátory, krbová kamna, odlitky, kotlová tělesa a výměníky. Jejich dlouholetá tradice slévárenství je zárukou kvality a spolehlivosti. Viadrus se zabývá především kotli na tuhá paliva, vyrábí litinové kotle na tuhá paliva, ale i na plyn a olej. Prodejem systémů ústředního topení a poradenství v tyto oblasti se zábyvá sklad PROSAT se sídlištěm v Krzyżanowicach.


Plný sortiment systémů ústředního topení ( mezi jinými: kotle na touhá paliva,sluneční kolektory, výměníki tepla, podlahové topení) je možnost prohlednout si a objednat v internetovém obchodě kotly.

Montaža ogrevalnih sistemov Podjetje Etiks d. Izvajamo tudi svetovanje na terenu, izdelavo konkurenčnih ponudb in tudi montažo ogrevalnih sistemov na ključ. Ale nie len tieto nájdete na stránke spoločnosti Viadrus. Druhým druhom sú plynové kotle. Rozdelené na atmosferické a kondenzačné kotle.


No a tretím v poradí sú kotle na olej. Samozrejmosťou je široká rada príslušenstva. V spoločnosti však nenájdete len kotle do domácnosti, ale aj kotle do kotolní. Revize kotlů Viadrus – seznam techniků Najděte snadno technika pro povinnou revizi kotlů na tuhá paliva značky Viadrus. Přehled techniků, kteří vám mohou zajistit revizi je rozdělený podle krajů a měst.


Preporučeno gorivo je mrki ugalj, kameni ugalj i koks. Kao dodatno gorivo moţe se koristiti drvo. Sagorevanje drugih materija kao što je plastika, guma, druge vrste otpada je zabranjeno. Koristi se za toplovodne sisteme centralnog grejanja u granicama do bar-a i radne temperature do 85°C.


Viadrus Uje trajnožareći kotao od livenog gvoždja, namenjen sagorevanju čvrstog goriva. Kontakt - Náhradní díly pro plynové kotle e-shop.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky