pátek 5. července 2019

Vzt potrubí čtyřhranné

VZT rozvody se skládají z přímého potrubí , oblouků, přechodů, odboček, nástavců, odskoků, tlumičů hluku a mnoho dalšího. LKR přímé čtyřhranné potrubí LBR čtyřhranné koleno s úhly 90° nebo 45°, v pravoúhlém provedení LBXR čtyřhranný oblouk s úhly 90° nebo 45°, v zaobleném provedení. Vzduchotechnické potrubí čtyřhranné polyuretanové, s povrchovou úpravou gofrovaného hliníku.


Velkou výhodou je také nízká váha. CENA NA POPTÁVKU Pozinkované potrubí čtyřhranné skup.

Dodáváme čtyřhranné vzduchotechnické potrubí a tvarovky na míru dle Vašich potřeb. Potrubí pro malé i velké realizace s možností individuálních cen. Naše čtyřhranná a kruhová potrubí jsou určená pro klimatizaci, větrání a odsávání bez agresivních výparů, mechanických příměsí nebo látek, které podporují opotřebení nebo nadměrnou korozi oceli nebo zinku.


WRL potrubí z pozinkovaného plechu Jedná se o čtyřhranné potrubní rozvody vyrobené z pozinkovaného plechu malých průřezů - systém WRL, určených pro větrání a vytápění bytových domů, rodinných domků i komerčních prostor. Výhodou čtyřhranného potrubí je, že se lépe přizpůsobuje rozměrům stavby a snáze se vyrábějí tvarové kusy. Efekt vysoce účinné VZT jednotky může být snadno zmařen nežádoucími úniky vzduchu netěsnostmi potrubí před jeho distribucí do obytných místností.


Těsnost potrubí společně se všemi komponenty by měla korespondovat s požadavky na VZT jednotky dané platnými předpisy. VZT potrubí , jednotky a další příslušenství si vyrábíme sami.

Plastový stavebnicový systém MULTI-PLAST je navržený pro větrání menších prostor v bytech, jako jsou například kuchyně, koupelny, WC a podobně. Potrubí VZT musí být zhotoveno z přesně určeného druhu pozinkovaného. Standard z oboustranně pozinkovaného plechu s třídou těsnosti A (tmeleny pouze rožky). Provádíme výrobu hranatého potrubí pro vzduchotechniku. Nabízený sortiment obsahuje čtyřhranné potrubí , kolena, odbočky (T-kusy), redukce a přechody ze čtyřhranného potrubí na kruhový průřez.


Potrubí zobrazené v příčném řezu se vyznačí schématicky vyčerněným stínem (Obr. 3a). Vzduchotechniku nejen projektujeme, montujeme a servisujeme, ale také vyrábíme a to jak vzduchotechnická potrubí a vzduchotechnické jednotky, tak i další příslušenství. V případě, že je potrubí zakryto jinou částí potrubí vyznačí se čárkovaná hranice stínu (Obr. 3b).


Vzt příslušenství si vyrábíme sami. V našem závodě v Milovicích vyrábíme VZT jednotky, potrubí a další příslušenství. Kromě vlastní výroby používáme komponenty významných světových i českých značek. Informace k eet Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Váš dům potřebuje dýchat čerstvý.


Systém zahrnuje tři kruhové a tři čtyřhranné profily potrubí , které lze využít tam, kde. TLUMIČ HLUKU PRO ČTYŘHRANNÉ POTRUBÍ S KULISAMI HLUKU. Vzt potrubí nabízíme za skvělé ceny.


SPIRO potrubí na rovnou plochu, jako je hranaté potrubí nebo VZT jednotka.

Sídlo společnosti se nachází v Černé Hoře okres Blansko, výroba je umístěna v Brně na ulici Křenové 19. Kruhové vzduchotechnické potrubí za nejlepší ceny. Oblouky, přechody, spiro potrubí , odbočky a další komponenty. Ján Skovajsa - KLIMAT dokážeme vyrobit potrubí a tvarovky vzduchotechnického potrubí ve všech rozměrech.


Ventilátory Ventilátory do potrubí Komponenty VZT rozvodů Vzduchovody Montážní příslušenství Ventilátory okenní Ventilátory průmyslové Ventilátory krbové Vytápěcí jednotky Tvarovky Ventilační střešní turbíny Rekuperační jednotky Ventilátory střešní Plastové potrubí Vzduchové clony Systém ROZ Vysoušeče. Dlouholeté zkušenosti získané při rekonstrukcích s omezeným prostorem a omezenou světlou výškou, dokážeme zúročit v. Tlumiče hluku ke snížení akustického hluku v kruhovém nebo čtyřhranném potrubí. Vyrábíme hranaté potrubí pro vzduchotechniku.


Protidešťová stříška z pozinkovaného plechu. Je vhodná jako pro menší rychlosti vzduchu, zejména jako ukončení tras ventilace se sociálek, bytů atp. Při stanovení skupiny potrubí a určení tloušťky stěn musí být přihlédnuto k životnosti a pevnosti potrubí s ohledem na projekční uspořádání a.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky