středa 17. července 2019

Lékařská kryolipolýza cooltech

CoolTech – přístroj pro eliminaci tukových buněk prostřednictvím chladu. Tato technika je obecně známá jako kryolipolýza , nabízíme NOVINKU, která je plně schválená pro LÉKAŘSKÉ (nikoliv kosmetické). Lympha Press Optimal - přístrojová lékařská. Ošetření nevyžaduje rekonvalescenci ani anestezii. Kryolipolýza není omezena ročním obdobím, ošetření lze provádět kdykoliv během roku!


První výsledky jsou viditelné již po dnech po ošetření. Plus novinka Fotona na zpevnění povolené kůže. Zamilujte se znovu do svého nového pevné.


Proto může ošetření provádět pouze lékař, nikoli kosmetička. Kdyolipolýzu CoolTech rozhodně nelze vnímat jako řešení obezity. Co se týče efektu, například v oblasti břicha nabízí CoolTech některým klientům úbytek až o 5. Lékařská kryolipolýza CoolTech.


Cooltech je nejnovější metoda likvidace tukových buněk. Pozor, tu ovšem neřeší ani metody invazivních liposukcí. Výraznějšího zeštíhlení docílíte kryolipolýzou prováděnou přístrojem CoolTech. Jedná se o neinvazivní lékařskou liposukci, při které se tuku zbavíte jeho zmrazením při teplotě -8°C, a to během sedmdesáti minutového ošetření.


Nijak Vás neomezí v dalších, zejména sportovních aktivitách, proto je tato metoda tak oblíbena. Při formování postavy je skvělým pomocníkem lékařská kryolipolýza Cooltech. Klinické studie prokázaly úbytek tuku až o během měsíců. Bylo by fajn, kdyby zde místo reklamy na konkrétní studio zazněla fakta. Možnost kontaktovat lékaře online.


Jak probíhá ošetření přístrojem CoolTech ? Tukové buňky zmrazí na -8°C, zatímco kůže zůstane nedotknutá. Neinvazivní alternativa k liposukci. Založena na kryogenové technologii.


V kombinaci s vakuem účinně snižuje lokální tukové usazeniny s řízeným chlazením na -stupňů Celsia. Cílem postupu je trvale. Princip tohoto zařízení se nazývá kryolipolýza , tj. COOLTECH – KRYOLIPOLÝZA. Vami vybraný špecialista na kryolipolýzu Banská Bystrica by mal dokonale ovládať zmrazovacie technológie a mal by pracovať s kvalitnými prístrojmi (Zeltiq Coolsculpting, CoolTech , aj.), ktoré cielene pôsobia na tukové bunky v problémových partiách (tuk na bruchu, bokoch, stehnách).


Tato varianta není ale zcela bezpečná, jelikož při ní může dojít k narušení a prochladnutí vnitřních orgánů. Povrchový tuk je zredukován až o ! Nepřímá kryolipolýza se provádí tak, že se tukový polštářek nasaje pod tlakem a ve speciálním přístroji dojde ke zmrazení. Přímá kryolipolýza spočívá v přímém ochlazení kůže. Jedná se o nejnovější metodu likvidace tukových buněk s maximálním možným podchlazením. Je určena jen pro ošetření v lékařských ambulancích, nikoliv pro kosmetické salony.


Přístroj CoolTech slouží k provedení lékařské kryolipolýzy – neinvazivní liposukční metody, která vás dovede zbavit nežádoucího tuku z problémové partie i zásluhou jediné terapie. Přístrojem zmražená tuková tkáň je z těla vylučována šetrně a bezpečně v průběhu dalších měsíců pomocí lymfatického. Hlavice přístroje nasaje tukovou tkáň, podchladí ji na maximální možnou teplotu -8° C a lymfatický systém postupně odplaví tukové buňky z těla pryč. Tito odborníci jako první prokázali, že lokální řízené ochlazování tkání působí efektivní destrukci tukových buněk neboli adipocytů.


A právě na tomto efektu je založená neinvazivní metoda hubnutí – kryolipolýza. Nejedná se o žádnou převratnou novinkou, kryolipolýza je již několik let standardní součástí nabídky zkrášlovacích a hubnoucích procedur. Nás zajímá, zda se za tento kosmetický zákrok vyplatí zaplatit až deset tisíc korun.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky