čtvrtek 18. července 2019

Vodotěsná kamera

Ahojky surikaty, dnes tu mám nové video jeto pokračování moje vodotěsná kamera na další video se můžete těšit. Skladem (ks) 98Kč bez DPH. Outdoorová 4K kamera na MicroSD s ultra širokou skleněnou čočkou, vestavěným mikrofonem a užitečným dálkovým ovládáním. Součástí balení je voděodolné pouzdro (do 30m) a řada nástavců a adaptérů pro uc.


LAMAX Wje vybavená displejem, EIS a Wi-Fi.

Díky funkcím jako 8× slowmotion v HD či automatický časosběr uspokojí všechny vaše filmařské potřeby. Nechybí USB-C konektor. Vybírejte si Digitální kamery podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece.


Kamera je vybavena dálkovým ovládáním. Díky vodotěsnému pouzdru lze pořizovat záznamy i ve vodě až do hloubky metrů. Použití: PC web kamera potápění na cesty (fotografie, video) vodní sporty adrenalinové sporty.


ENDOSKOP - inspekční vodotěsná kamera do nepřístupných prostorů.

Záznamy ve 4K rozlišení s snímky za sekundu při toku Mbps - obraz 4x. Automobilová kamera do nárazníku pro zpětný pohled. Je ideální pro instalaci do nárazníku a sledování prostoru za vozem. Vodotěsná couvací kamera do nárazníku venkovní.


Eltrinex SportCam W-HD vodotěsná mini kamera Miniaturní outdoorová kamerka se záznamem v HD rozlišení. Vychází z úspěšného modelu SportCam H navíc však nabízí širokoúhlý. Couvací kamera pro zpětný pohled. Je zabudována v plastovém rámečku pro značky a po připojení k monitoru máte možnost sledování prostoru za vozem. Ostrého a vyváženého obrazu docílí pomocí CMOS SONY 1senzoru a 6vrstvé skleněné čočky.


Nakupujte NOVÉ zboží úplně NEJLEVNĚJI. Největší výběr špionážního vybavení. LCD hodinky, štěnice, GSM odposlech, GPS navigace a mnohé další vychytávky. Objednávky jsou expedovány každý pracovní den. Sportovní outdoorová kamera , vodotěsná 30M s širokou skleněnou čočkou a vestvěným mikrofonem.


Inspekční kamera disponuje velmi snadnou ovladatelností, je obalena tvrdou bužírkou, která umožňuje jednoduché otáčení kamery.

Vyprodáno Značka: Leventi. Ideální pro tyto druhy sportů - kiteboarding, surfing, wakeboar potápění a jiné vodní sporty. Bezdrátová wifi kamera SENSORI s nočním viděním.


Je možné se s ní ponořit až do hloubky metrů. IP kamery do vhodné pro venkovní použití. Outdoorová kamera od výrobce SJCAM s natáčením videí v rozlišení 4K bude skvělým společníkem během každého vašeho dobrodružství.


Bez obalu je vodotěsná do hloubky metrů. Jistě oceníte voděodolné dálkové ovládání, kterým můžete pořizovat jednotlivé. Oproti klasické řadě Darkfighter je řada Lite dodávána pouze s objektivy 2.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky