pondělí 22. července 2019

Varné kotle elektrické

Nepřímý ohřev je dimenzován pro rychlý var a udržování teploty. Vaření s duplikátorem zajišťuje rovnoměrný ohřev, potraviny se nepřipékají, nepřepalují. Varné kotle elektrické a plynové pro kuchyně v gastro provozech. Plynové, elektrické a parní varné kotle v profesionálním provedení pro restaurace a další velké gastronomické provozy. Elektrické varné kotle , Gastrodiskont.


Odborný záruční i pozáruční servis.

Automatický systém kontroly tlaku v mezi-plášti, plynulá regulace výkonu, výpustný ventil palce. Bar představuje oblíbené centrum v každém gastro provozu. Pokud se rozhlédnete restaurací, zábavním podnikem nebo po lobby hotelu, prostor kolem baru bude vždy obsazen.


Z hľadiska použitia sú kotly konštruované ako jednoplášťové alebo dvojplášťové, tzv. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Robustné elektrické varné kotle vyrobené z kvalitnej nerezovej ocele. Vyznačujú sa spoľahlivosťou, vysokou výkonnosťou, s nízkou spotrebou energie.


Bližšie a podrobnejšie špecifikácie nájdete kliknutím na jednotlivé produkty.

Nakupte kvalitní varné kotle elektrické za nízké ceny, s námi ušetříte. Zabezpečení a blokace varné nádoby neumožňuje nechtěné vylití nebo naklopení kotle. Každá nádoba je vybavena bezpečnostním ventilem a tlakoměrem.


Dietní kotle mohou být ustaveny samostatně (pevně spojené s podlahou). Praktičtější řešení je však jejich ustavení na stojanu od výrobce (doplatek). V nabídce najdete kotle s přímým ohřevem, duplikátorem a především s dupliká.


Profesionální elektrický kotel s kulatým duplikátorem. Horní deska, plášť nádoby, poklop z materiálu AISI 304. Varné termosy, elektrické várnice - varné termosy jsou s kohoutem, používají se především na teplé nápoje (na svařené víno, punč, čaj, grog, káva). Pro nákup v tomto internetovém obchodě povolte ve svém prohlížeči JavaScript. Velikost varných kotlů je většinou až 3litrů.


Rozměry kotle jsou od 6pro menší stravovací provozy, do 9mm pro velkokuchyně. Použití při konzervování ovoce, v řeznictví, uzenářství. Umožní vám snadno a perfektně připravit jakékoli pokrmy. Veškeré technologie se vyrábí z kvalitní nerezové oceli.


Duplikátor je zložený z vylisovanej hornej dosky, vylisovaného dna nádrže, vnútorného a vonkajšieho plášťa. Obsah varnej nádoby je ohrievaný parou, ktorá sa vytvára v duplikátore. Kotle sa vyrábajú na médium PLYN, ELEKTRIKA alebo PARA.

Vybavení pekáren, cukráren a gastro zařízení. Kryt je dvouplášťový, vyvážený a vybavený úchytem na přední části, otevírá se úhlopříčně pod úhlem 75°, což umožňuje udržování otevřeného víka v jakékoli poloze. V naší nabídce pro Vás máme připravené nejrůznější varné kotle , pro vaše velkokuchyňské projekty. Nabízíme Vám varné kotle válcové, čtyřhranné, malé kotle , nebo kotle vyklápěcí s míchadlem.


Naše varné kotle dodáváme pouze od kvalitních výrobců a tak máte zaručenou kvalitu u zboží, které si pořizujete. Digitální programovatelný termostat s OpenTherm komunikací SALUS RT520.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky