pondělí 29. července 2019

Oběhové čerpadlo grundfos alpha2 2540

Patří mezi nejúspornější čerpadla ve své třídě na trhu. ALPHA2L - cenově dostupná účinnost. Grundfos obehové a cirkulačné čerpadlá na vykurovanie.


Obehové a cirkulačné čerpadlá pre vykurovacie systémy GRUNDFOS musia súčasne spĺňať mhoho požiadaviek: dlhá životnosť, bezobslužná a bezhlučná prevádzka, malá spotreba elektrickej energie, priaznivý pomer ceny a výkonu, možnosť zmeny otáčok. ALPHAL je jen vylepšené a náhradní čerpadlo , které odpovídá kotlů vybavených čerpadly Grundfos.

Hledáte čerpadlo pro Váš dům nebo zahradu? Oblíbená čerpadla pro aplikace s čistou nebo odpadní vodou nabízíme za zvýhodněných podmínek. Free Shipping Available. Fill Your Cart With Color today! New and Used Vehicles and Parts.


Find Items from Every Automaker. Inspired by Trending Stories.

Lowest Prices on Top Items. Save Money with eBay Deals. Hodnocení produktu: (Perfektní) recenzí. Detailní popis produktu. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah. Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch. Are there subsidies for end users available for exchange of old pumps and hydraulic balancing. Local legislation governs this.


In Germany there is existing opportunity to receive subsidies for new build and renovations- Plans are pending for a major circulator replacement scheme in Germany though not voted upon in parliament yet. Navíc se zárukou dokonalého uživatelského komfortu bez nutnosti složitého nastavování. C) odolné proti kondenzaci.


Více než let s Vámi! Tato čerpadla jsou nástupcem čerpadel GRUNDFOS UPS avšak s velmi nízkou spotřebou elektrické energie. Návratnost čerpadel je cca za roku.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.

Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Viac ako rokov s Vami! Pro teplovodní topení v rodinných domech a cirkulaci teplé užitkové vody, max.


AUTOAdapt, energetická třída A. ALPHAL je díky svému kompaktnímu designu, snadné instalaci a široké škále typů vhodná pro většinu otopných soustav, kde je třeba osadit oběhové čerpadlo nebo vyměnit starší energeticky neúsporné čerpadlo za nové. Nyní je čerpadlo díky čtyřem novým vlastnostem ještě odolnější. V ceně je : pouze připojovací konektor.


Oběhové čerpadlo pro soustavy vytápění, chlazení a klimatizace. Není potřeba nic nastavovat, čerpadlo stačí zapojit a nechat pracovat. Vyhodnocuje požadavky soustavy a přizpůsobuje výkon čerpadla - vše probíhá.


Robustní start Na začátku topné sezony zbaví čerpadlo před opětovným spuštěním oběžné kolo veškerých nečistot. Letní režim Přizpůsobením výkonu čerpadla vyšším. Varianty tohoto produktu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky