čtvrtek 25. července 2019

Rebrikovy radiator na elektrinu

Kúpeľňové rebríkové radiátory v e-shope HORNBACH. Slúžia buď na rýchle vykúrenie vašej kúpelne pomocou zapojenia do elektrickej siete alebo ako klasické vykurovanie pomocou napojenia na ústredné vykurovanie. Dobry den chcem sa Vas opytat ci mam na elektrický rebrikovy radiator namontovat ventil na odvzdusnenie nakolko mi prisiel v baleni ale na hornej casti su zaslepky.


Mam jednu demontovat a nahodit ten ventil alebo to nie je potrebne? Rúrkové radiátory sú vhodné pre vykurovanie kúpeľní či chodieb, kde pôsobia ako estetický aj funkčný doplnok. Radiátory sú vyrobené z uhlíkovej ocele s priemerom trubiek mm.

Na povrch je nanesená termoreaktívna prášková farba, ktorá sa svojimi vlastnosťami najlepšie prispôsobuje teplotným rozdielom vzniknutým pri zohriatí. Sú ošetrené vnútornou antikoróznou ochranou. Povrch radiátora je fosfátovo odmastený a tým dostáva špeciálny epoxi-polyesterový povrch s práškovou technológiou vo farbách RAL. Elektrické olejové radiátory pre trvalé vykurovanie.


Kompaktný dizajn, úsporná a bezpečná prevádzka, digitálne ovládanie a riadenie. E-SHOP KupelneSK - kúpeľňa a rekonštrukcia bytového jadra - sanita do kúpeľne - predaj interiérové dvere, obklady a dlažby, vodovodné batérie, sprchové kúty-vaničky-žľaby, hydromasážne vane, kúpeľňový nábytok, radiátory rebríkové elektrické panelové, plávajúce podlahy - predaj cez internet s odborným poradenstvom. Klikneme na ikonu a chceme, aby sa program na počítači otvoril v tú istú sekundu.


A po dlhom čakaní sa program síce spustí, no zasekáva sa. Rozčuľovaniu je našťastie koniec.

Dobry den, chcel by som do kupelne rebrikovy radiator , napr. Chcel by som ho ako cisto elektricky, bez napojenia na obeh kurenia, riadeny termostatom. Je to mozne s tymto typom radiatora a ak ano, co k nemu potrebujem dokupit. Vzhľadom na odhad účtovníctva, v prípade renovácie, namiesto výpočtu tepelných strát sa predpovedá dostatočný výkon kúpeľňových radiátorov, čo umožní efektívne vykurovanie miestnosti. Tento zvýšený výkon chladiča umožní možné tepelné straty.


Doručujeme aj počas víkendu. AlzaBoxov (odberných miest) po celom Slovensku. Máme poriadne širokú ponuku produktov a doplnkových služieb. Reklamácie do € vyriešime rovno na mieste. Radiátor je rovný, v bielej farbe, naplnený nemrznúcou zmesou do -° C, vybavený elektrickou vykurovacou tyčou s príkonom 300W, káblom a vidlicou do zásuvky.


Radiátor nie je vybavený termostatom priestorovej teploty - odporúčame použiť SKVTERMOSTAT. Rebríkový radiátor je veľmi zaužívané štandardné riešenie pre vykurovanie kúpeľní. Výhodou je ich použitie aj na sušenie uterákov či bielizne. V našej ponuke nájdete rôzne typy plnené olejom alebo nemrznúcou zmesou. Niektoré typy majú zabudovaný termostat, k iným je zase vhodné dokúpiť zásuvkový termostat, ktorý.


Kúrenie elektrickým ohrievačom často vyvoláva obavy, že nám vzniknú vysoké náklady. Nezabúdajme však na to, že tento typ vykurovania sa zvyčajne používa ako ďalší zdroj tepla a preto má mnoho výhod. Tieto elektrické vykurovacie telesá sa v základnej verzii pripájajú na pevný elektrický rozvod prívodným káblom do inštalačnej krabice alebo možno využiť upravený prívodný kábel pre pripojenie do sieťovej zásuvky.


V tomto prípade je však nutné objednať príslušenstvo v závislosti.

Rebrikovy radiator na elektrinu Dobrý deň, kúpili sme rebríkový radiátor s elektrickou špirálou a termostatom a. Hľadám rebríkové radiátory do kúpeľne napájané na elektrickú energiu. Okrem vykurovania do kúpeľní je vhodný aj na vykurovanie chodieb, WC, posilňovní a pod. Do vykurovacieho rebríka je potrebné si dokúpiť náplň.


Pri platbách za elektrinu , nebadám na faktúrach žiadny rozdiel od kedy mám elektrický radiátor, tá spotreba je.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky