pondělí 29. července 2019

Domovní vodoměr

Určujícím parametrem je zde hlavně průtok. V některých případech je možné vodoměry osazovat několika typy systémových modulů, které umožňují kromě. Nabízíme bytové a domovní vodoměry a měřiče tepla.


Zajišťujeme prodej náhradních dílů na dobírku. Radiový modul WMBUS 8MHz pro domovní vodoměr pro domovní vodoměr GMB-I a GMDM-I.

Domovní vodoměr GMB, DN3 30°C. Skladem Značka: Bmeters Záruka: roky. Jak je jistě dobře známo - vodoměry slouží pro sledování spotřeby vody. Ještě před výběrem konkrétního typu vodoměru je nutné si dobře rozmyslet, zda-li chcete měřené hodnoty odečítat přímo v místě odběru nebo je přenášet na internet - k získání informací o aktuální spotřebě vody vám pak bude stačit počítač nebo telefon. Vykazují vysoký dynamický rozsah, dle typu je možné aplikovat je do vodorovné i do svislé montáže, bez nutnosti uklidňujících délek na vstupu a výstupu.


Robustní domovní vodoměr pro měření průtoku studené vody v hlavní domovní přípojce. Tento typ NENÍ vybaven impulsním výstupem pro dálkový odečet.

Mějte její spotřebu pod kontrolou s vodoměry společnosti ENBRA. Ať se jedná o měření spotřeby v bytě či v průmyslovém provozu, na vodoměry ENBRA se vždy můžete spolehnout: zaručují přesné a spolehlivé měření, dlouhou životnost a stabilitu metrologických parametrů, v našem sortimentu naleznete vodoměry vyhovující široké škále požadavků. Prodej bytových, domovních a průmyslových vodoměrů. V další nabídce jsou také měřiče tepla, šroubení k vodoměrům, ventily a další instalatérský materiál. Kabelový modul MBUS pro domovní vodoměr pro domovní vodoměr GMB-I a GMDM-I.


Vodoměr Zenner domovní , délka 190mm , mokroběžný. Bytový vodoměr domaqua m je jednovtokový lopatkový měřič s magnetickou spojkou a. Sortiment měřidel zahrnuje bytové vodoměry, domovní vodoměry , průmyslové a měřiče tepla, speciální průtokoměry, dálkové přenosy atd. A když už vodoměr měří přesně, tak musí měřit v požadované toleranci dle vyhlášky.


U vodoměru na studenou vodu v toleranci ± (mezi průtokem Qa Q2) a ± (mezi průtoky QQaž Q4). Jednovtokový lopatkový vodoměr , suchoběžný, na studenou voduTřída přesnosti CDN - Montážní poloha:Horizontální - třída přesnosti C. Bez nároků na uklidňující délku potrubí. E-shop společnosti Vodoměry Praha s. Jsme zaměřeni na prodej vodoměrů, měřičů tepla a jejich příslušenství. Kromě samotných průtokoměrů u nás naleznete i doplňkový sortiment, jako je šroubení, potřeby pro plombování, vodoinstalační materiál a kompozitní poklopy na šachty.


Vodoměry se vyznačují vynikající měřící charakteristikou s možností montáže ve svislé i vodorovné poloze.

Jsou odolné vůči korozi s voděodolným číselníkem. Vícetokový - mokroběžný vodoměr na studenou vodu do 40°C Pracovní tlak PN Vhodný do zapojení systémů dálkových odečtů Vybaven rozhraním pro. Pokud si nejste s výběrem, jisti neváhejte nás.


VODDOM_420_1_VODOMĚR dom. Suchoběžné i mokroběžné typy, standardní, objemové i koaxiální provedení. Vyberte si ze široké nabídky. Dodáváme domovní vodoměry Bmeters a montujeme po celé ČR. Ze štítku vodoměru se lze mimo jiné dozvědět, podle jaké normy byl vodoměr certifikován, v jaké montážní poloze může být instalován a jaká je jeho typová přesnost.


Proto všem doporučujeme instalaci zpětné klapky membránové k vodoměrům. Membránová zpětná klapka k vodoměru se elegantně vloží za vodoměr a je vyřešeno. Objemový vodoměr RTK-HYX Composite pro studenou vodu přináší vysokou měřící přesnost s kvalitním zpracováním a robustností. Termoplastický materiál odpovídá nejvyšším kvalitativním parametrům a je určen pro dlouhodobé použití.


Metrologická přesnost a nízký rozběh spolu s modulárním typem počítadla pro.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky