úterý 9. července 2019

Plynový varič

Vyberajte si Outdoorové variče podľa parametrov a porovnávajte ceny z internetových obchodov na Heuréke. Ako vybrať plynový varič ? Ak si plánujete zaobstarať plynový varič , zamerajte sa pri výbere najmä na tieto parametre: Výkon plynového variča. Výkon plynových varičov je kolísavý, závisí okrem iného od okolitej teploty a poveternostných podmienok.


Kartuša pre plynový varič vhodná pre väčšinu typov plynových varičov a flambovacích pištolí. Hodnocení produktu: (Perfektní) recenzí.

Skladem 1modelů od oblíbených značek např. Recommended By Doctors. Plynový varič s priamym napojením na plynovú fľašu.


Primus Essential Trail Stove - pevný a odolný plynový turistický varič s reguláciou plameňa a závetrím. Pořádná grilovačka, ať už doma na terase, na zahradě nebo třeba na. Stavební práce v zimě a vytápění staveb I když zima již pomalu předává vládu jaru, na stavbách to ještě není nijak výrazně znát. The Original Pillow With A Hole.


Liatinový veľkokapacitný plynový varič (horák) kW Jednohorákový varič s liatinovým horákom na propán bután a plynulou reguláciou výkonu, vhodný pre.

Tento plynový varič je vhodny pod hrnce, kotlíky aj kotliny. Liatinový plynový horák ( varič ) kW Celoliatinový veľkokapacitný horák ( varič ) na propán-bután s plynulou reguláciou výkonu. Je možné ho použiť na varenie, či zohrievanie vody na poliach, jedálňach, baroch, farmách, zabíjačkách, vonku pri varení guľášu. Pre niektorých je neodmysliteľnou súčasťou chaty, pre iné okrem ohňa jediná možnosť, ako si v prírode pripraviť teplé jedlo, alebo ohriať vodu. Kartuša je mimoriadne úsporná, vydrží cca ho jej cena.


Robustný a stabilný plynový varič , ktorý znesie veľkú záťaž. Veľmi výkonný vďaka širokému rozptylu plameňa. Vyrobený z nerezovej ocele a hliníka, prívod paliva zabezpečuje plynová hadica. Celoliatinový jednohorák na Propán-bután s plynulou reguláciou výkonu vhodný pre varenie napríklad v záhrade, na zabíjačke alebo v domácej druhej kuchyni. Predám nový turistický plynový outdoorový varič v praktickom plastovom kufríku.


Kempingový, cestovní, plynový gril na PB kartuše. Podívejte se na plynové sporáky s dlouholetou tradicí. Ke všem sporákům MORA nabízíme širokou nabídku originálního příslušenství.


Litr vody uvaří během minut. MSR Pocket Rocket plynový vařič je velmi lehký, malý a skladný. Rybársky kempingový varič SOLO na propán-bután.


Určený na varenie a ohrievanie pokrmov.

Tento varič je vybavený výkonnými nerezovými horákmi a nerezovou mriežkou. Extrémne ľahký a spratný varič , ktorý v sebe zahŕňa veľký oheň a široký varič. Oproti jeho predchodcovi Surpass Steel je z titánu takže ušetril ďalšie gramy na viac. Skladacie podpery robia tento varič ešte stabilnejším a ľahším a pri váhe len gramov sa radí medzi najľahšie variče na svete.


Je kompatibilný s plynovými. Varič OPTIMUS NOVA benzínový. Vďaka ich malým rozmerom a pomerne ľahkej manipulácii pohodlne nahradia plynový sporák. Stolový dvojvarič RIO na propán-bután určený na varenie a ohrievanie pokrmov.


Nižšia obstarávacia cena a odolnosť proti sfúknutiu plameňa. Jeho ramena jsou napevno spojena s hořákem a poskytují tak účinou ochranu před větrem. Lehoučký a zároveň velmi stabilní plynový vařič, který je komapatibilní s bajonetovými i šroubovacími kartušemi.


Vážení zákazníci, Vzhľadom na opatrenia proti šíreniu koronavírusu je v ponuke len možnosť platby pri prevzatí tovaru od kuriéra DPD len platobnými kartami (nie je možná platba v hotovosti), alebo sumu za tovar uhradiť platobnou kartou, poprípade bankovým prevodom priamo pri nákupe cez e-shop.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky