úterý 2. července 2019

Teplotní spínač 12v

Teplotní spínač spíná nebo vypíná na základě přednastavené teploty relé. Ideální pro termostaty, chladící alarmy, detektory požáru a podobně. Je zhotovený jako samostatný modul a osazený THT a SMD součástkami. Digitální termostat -9°C - 99°C, spínač topení, chlazení apod.


V ventilátorů ze zdroje 24V. Návod k použití: Svorkovnice jsou potištěné, k jedné připojíme 12V , na druhé je spínací kontakt relé. Na prostředním velkém displeji se zobrazuje aktuální teplota. Na levém teplota, při které sepne relé.


Na pravém teplota, při které relé rozepne. Spínač mávnutím s IR senzorem k zapnutí a vypnutí jakéhokoliv světelného či jiného zařízení pouhým pohybem ruky a provozním na. Pohlídejte si pokles ceny produktu zadáním své e-mailové adresy a ceny. Jakmile cena produktu klesne pod Vámi stanovenou hranici, pošleme Vám e-mail.


Teplotní spínač 12v

Bimetalový spínač TRU COMPONENTS 1°C, pro zavření 1°C, 2V, A, ks. Vhodný k zabudování do skříněk spínačů nebo k přímé montáži na transformátorech, motorech, polovodičových. Chci dostávat informace o slevách a akčních nabídkách Pokud nechcete aby Vám unikly informace o novinkách, slevách a akčních nabídkách, udělte nám souhlas k jejich zasílání. Popis: Modul chrání vůz před nadměrným vybitím, napájecí napětí 12V , max.


A, kabel délky 3m, LED indikace stavu, ideální pro autochladničky. Při poklesu napětí -11. Tento spínač se používá pro regulaci teploty.


Spínač je typu NO (normally open) - sepne po dosažení teploty 75°C. Univerzální, automatický reset, nízko-nákladové a spolehlivé řešení. Použití: domácí spotřebiče, PC, topné jednotky, ohřívače vody a podobně. Výhoda pro 12V spotřebiče. Může bez problémů ovládat menší 12V třeba ventilátorky ,je přesný.


TTHERM-je univerzální, čtyřnásobný teplotní i časový spínač s možností lokálního ovládání přes dotykový displej nebo přes webový prohlížeč počítače či mobilního telefonu. Umožňuje sledování teploty ze čtyř digitálních senzorů, připojených na společnou sběrnici. Každý senzor má možnost svého.


Teplotní spínač 12v

Chcete-li vložit příspěvek, přihlaste se. Lze používat nezávisle na sobě, ale také slouží jako náhrada za mechanické termostaty a teploměry. Odolný spínač typu antivandal V, A, bez aretace, s podsvětlením V , modrá barva. Free Shipping Available. Fill Your Cart With Color today!


Maximální příkon 12V pásku nebo žárovek: 36W. Spínače, přepínače a vypínače SEAT IBIZA III (6L1) 1. Kategorie elektroinstalace v sobě skrývá mnoho velmi důležitých komponent vozu, které zajišťují veškeré ovládání a signalizaci vozu. Jsou to především startéry, alternátory, svíčky, relé, baterie, spínače, klaksony, kontrolky, čidla, blikače a. V ss, lokální ovládací vstup, bezplatná cloudová služba pro.


Teplotní spínač 12v

Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Rozdílový teplotní spínač - Elektrobock RJ402. Spínač pod vypínač CS3-Spínač pod vypínač CS3-je vhodné použít jako schodišťový automat v zapojení bez nulového vodiče. CS3-je určen ke zpožděnému vypnutí odporové, nebo indukční zátěže.


Délka obvodového drátu by neměla překročit 6m, jinak může docházet k poruchám při provozu strojů. Obvodovým spínačem je obvodový drát.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky