čtvrtek 8. dubna 2021

Zmrzlinový stroj bazar

ZMRZLINOVÝ STROJ - stroj na zmrzlinu pro každého. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků, diskuzních příspěvků a dalších textů je povolenou jen se souhlasem provozovatele. Zmrzlinové stroje - bazar. Zde naleznete použité zmrzlinové stroje , stroje je možné si koupit nebo vzít do PRONAJMU.


Nabízíme kvalitní zmrzlinové stroje k výrobě točené zmrzliny a stroje na výrobu ledové tříště za výhodné ceny.

Ročně pronajmeme cca 2zmrzlinových strojů a na naše zmrzlinové stroje máme ty. Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů stroj na zmrzlinu. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru. Přečtěte si více informací. Profesionální 3-pákový zmrzlinový stroj s nášlehem.


Chlazení van, noční provoz. Některé stroje už mají svá místa a točí první zmrzliny této sezóny. Jaký zmrzlinový stroj je pro vás ten pravý?

Chystáte-li se pořizovat si s blížící se sezónou stroj na zmrzlinu, to první, co byste si měli ujasnit, je. Přihlaste se k odběru našeho newsletteru. Tu sú použité zmrzlinové stroje.


Máme dlhoročné skúsenosti s predajom a prenájmom zmrzlinových strojov. Popis: Výrobník na kopečkovou zmrzlinu Nabízíme jedinečný zmrzlinový stroj italské výroby. Prodám zmrzlinový stroj GEL-MATIC BC 1PM. BC je kompaktní pultový stroj určený pro výrobu soft zmrzliny, jogurtové zmrzliny, sorbetta a milk-shake. Díky svým malým rozměrům se tento jedno druhový stroj může uplatnit zejména v malých provozech jako např.


Prečo si zaobstarať zmrzlinový stroj od nás? Najlepšia cena , sme priamy dovozca zmrzlinových strojov. Všetky stroje aj náhradné diely máme na sklade ihneď k odberu. Sami úspešne prevádzkujeme niekoľko.


Běžně se používá pro výrobu točené zmrzliny s mraženým ovocem. Přidejte si do své zmrzliny suroviny, jaké chcete. Lze míchat s mraženým či čerstvým ovocem, křupinkami, kandovaným ovocem, oř. Zde jsou použité zmrzlinové stroje , stroje je možné si koupit nebo vzít do PRONAJMU.


Nerezová ocel, na kolečkách pro snadnější manipulaci.

Snadno ovladatelný, digitální nastavení tuhosti. Počitadlo porcí, program pro čištění stroje. Chladenie vaní, nočná prevádzka.


Predám pákový zmrzlinový stroj na točenú zmrzlinu rôzne plus miešaná. Nabízím zmrzlinový stroj Coldelite (carpigiani) s nášlehovými čerpadly. Jedná se o dvou kompresorový velmi výkoný stroj. Zcela dělené strany umožňují točit zcela rozdílné zmrzliny, případně pustit jen jednu polovinu stroje. Stroj je chlazený vzduchem.


Zboží je možné po dohodě poslat přepravní společností Toptrans po celé ČR a SR.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky