středa 17. června 2020

Topitko 25w

U variant s 25W a 50W provedení mini (50W i klasická velikost). Jednotlivé varianty výkonu ve W odpovídají doporučované velikosti nádrže (příklad: Marina 150W=1litrů). Teplotní rozsah ohřevu: 20° C až 28° C. Obsahuje držák s přísavkami pro snadnou instalaci a má m přívodní kabel. Tento dotaz byl položen u produktu: Diversa Thermo Plus 25W topítko 19. Je určeno pro sladkovodní i mořská akvária, umístěných výhradně v uzavřených prostorách.


Topitko 25w

Vhodné pro akvária o objemu až 30l. Plně vodotěsné, plně ponorné. Zapnutí topení termostatem je indikováno svitem kontrolky uvnitř skleněného tělesa topení.


Keramická topná tělesa. Vybaveno dvěmi silnými přísavkami. Výkonné topítko s nastavitelnou teplotou. Nový design akvarijních topítek nově pod značkou MARINA.


W najdete a porovnáte na Srovnanicen. Snadné nastavení teplot. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší.


V katalogu nemáme podrobnější informace o topitko 25W mini. Níže naleznete zboží v internetových obchodech, které odpovídá vašemu dotazu. Tlačítkem Do obchodu navštívíte přímo internetový obchod. Použití elektronického relé a pozlacených kontaktů, zajišťuje naprostou bezpečnost a bezporuchový provoz zařízení. Největší internetový obchod s akvaristikou v ČR a SK.


Topitko 25w

Veškerý sortiment pro akvaristy - akvária, stolky, filtry, světla, krmiva, příslušenství, rostliny a mnoho dalšího! V akváriu je nutné udržovat stabilní teplotu zpravidla mezi až 30°C,záleží jaké ryby nebo živočichy v akváriu chováme. Topítko vhodné pro akvaria cca litrů. Volné místo Přijďte posílit náš tým akvaristů Prodejna Vysoké Mýto pro tuto prodejnu hledáme schopného prodejce-akvaristu.


Náplň práce: servis a udržba výstavních akvárií, servis akvarijní techniky, obsluha a poradenství zakazníkům, příjem a výdej zboží, expedice zásilek. Pro sladkovodní i mořskou akvaristiku. Akvarijní topítko THERMO PLUS 25W DIVERSA.


Topitko 25w

Omezení pouze osobních odběrů ve skladu. Ponorné akvarijní topení s automatickým termostatem pro akvária do objemu l. Je to poměrně jednoduché, stačí používat akvarijní topení, které se o tuto činnost postará. Pre akvária o objeme -l. Rovnomerné, spoľahlivé rozvedení tepla je základom optimálnej klímy v akváriu.


Vykurovacie teleso s termostatom zaisťuje optimálnu teplotu v morských a sladkovodných akváriách.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky